Nordic-malliston tyylit

Tie unelmiesi Designtalo Nordic -kotiin alkaa sinua miellyttävimmän tyylisuunnan valitsemisesta. Olemme jakaneet laajan ja muunneltavan Nordic-mallistomme kolmeen tyylisuuntaan, jotka ovat Nordic Modern, Nordic Classic ja Nordic Idyll. Tyylisuunnat eroavat toisistaan arkkitehtuurisissa ratkaisuissa, materiaalivalinnoissa ja kodin tunnelmassa.

Nordic Modern

Nordic Modernin talomallit edustavat minimalistista tyylikkyyttä. Malliston taloissa on puhuttelevaa tilantuntua, avaruutta ja pohjoismaista käytännöllisyyttä. Suuret ikkunat, yhtenäiset pinnat sekä pelkistettyjen värien harmonia leimaavat Nordic Modern -talomalleja, jotka sopivat erityisen hyvin kaupunkiasumiseen.

TUTUSTU NORDIC MODERN -TYYLIIN

Nordic Classic

Nordic Classic -talomallit ovat ajattomia, viihtyisiä ja tunnelmaltaan lämpimiä. Tyylisuunnalle ominaista ovat aitojen materiaalien tuntu sekä selkeät linjat ja värit. Nordic Classic sopii perheille ja pariskunnille, jotka kaipaavat kodiltaan aikaa kestäviä ratkaisuja.

TUTUSTU NORDIC CLASSIC -TYYLIIN

Nordic Idyll

Nordic Idyll -talomallit ovat tunnelmaltaan kodikkaita ja rauhallisia. Tämä tyyli heijastelee suomalaisen rakentamisen perinteitä parhaimmillaan: harjakatto, kotoisa terassi ja näyttävät ristikkoikkunat viimeistelevät luonnonläheisen ilmeen. Tyylisuunnan talot istuvat erinomaisesti myös suomalaiseen rannikkomaisemaan.

TUTUSTU NORDIC IDYLL -TYYLIIN

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alueesi Talomyyjään.

Yhdessä etsimme tyylisi ja teemme sinulle kodin, joka täyttää unelmasi.

Ota yhteyttä

Designtalon tyylikkään talokirjan saa myös paperiversiona.

Tilaa talokirja

Haluatko tutustua talomalleihimme ja tyylisuuntiimme? Tilaa meiltä talokirja!

TILAA TALOKIRJA