Nordic Classic

Pohjoismaista tyylitajua ylistävät Nordic Classic -talomallit ovat ajattomia, viihtyisiä ja tunnelmaltaan lämpimiä. Tyylisuunnalle ominaista ovat aitojen materiaalien tuntu sekä selkeät linjat ja värit, jotka säilyvät raikkaana vuosikymmenestä toiseen. Nordic Classic -mallisto päivittää Designtalon suositut mallistot – Käpylän, Tammisaaren ja Hailuodon.

Nordic Classic -tyyli

Nordic Classic -tyylisuunta edustaa linjakasta kodikkuutta. Tyylisuunta tarjoaa ajatonta ja pohjoismaiseen maisemaan kauniisti istuvaa arkkitehtuuria niin tiiviisti asutetuille kaupunkialueille kuin tilavimmillekin tonteille.

Nordic Classic -tyylisuunnan talomallien julkisivu on tyypillisesti puuverhoiltu ja pohjaratkaisut ovat muokattavissa tuomaan tontin parhaat puolet esiin. Nordic Classic -talomallit sopivat perheille ja pariskunnille, jotka kaipaavat kodiltaan aikaa kestäviä ratkaisuja.

Tyylisuunta tarjoaa ajatonta ja pohjoismaiseen maisemaan kauniisti istuvaa arkkitehtuuria. Nordic Classic -kodeissa on aitojen materiaalien tuntu sekä selkeät linjat ja värit.

Tutustu talomallistoon