Designtalo Auroran Ruusu julkisivu

Rakennuta oma Designtalo Keravan Asuntomessuille!

Nyt sinulla on tilaisuus rakennuttaa unelmiesi koti Asuntomessualueelle yhteistyössä Designtalon kanssa. Keravan Asuntomessut järjestetään Jokilaakson Kivisillassa kesällä 2024 ja Designtalolla on messualueella tontti, jolle etsimme rakennuttajaa.

Meillä on tontti valmiina ja haluamme juuri sinut rakennuttamaan unelmiesi kodin tontille. Haaveilet sitten pehmeän kodikkaasta tai modernin minimalistisesta puutalosta, Designtalon talomallistosta löytyy koti jokaiseen makuun. Pääset suunnittelemaan unelmiesi kodin, joka vastaa sinun ja perheesi tarpeita ja toiveita yhdessä ammattilaistemme kanssa. Lisäksi Designtalon ammattilaiset pysyvät rinnallasi projektin jokaisessa vaiheessa. Tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen nyt ja toteuta kotiunelmasi!

Mitä?
Tontti 180 m² kerrosalan rakennusoikeudella Keravan Asuntomessuilla.

Missä?
Jokilaakson Kivisillassa, Keravan Kartanon alueella.

Milloin?
Rakentaminen alkaa kesällä, viimeistään syksyllä 2023. Keravan Asuntomessut järjestetään heinä-elokuussa 2024.

Mitä hyötyjä messurakentajalle on tarjolla?

Messurakennuttajan etuihin kuuluu muun muassa täysin uusi ja valmis asuinalue pitävällä aikataululla – kaikki alueen kodit ja pihat valmistuvat samaan määräpäivään mennessä. Asuntomessualueet ovat tunnetusti korkeatasoisia ja toimivia yhteisöjä. Moni yritys myös tarjoaa rakennuttajalle etuja, minkä lisäksi rakennuttaja voi myös neuvotella itse mahdollisia etuja yhteistyöyritystensä kanssa.

Mikä on projektin aikataulu?

Keravan Asuntomessualueelle rakentaminen kanssamme alkaa kesän, viimeistään syksyn aikana 2023. Kohteiden tulee olla valmiita kesäkuussa 2024, sillä messut avautuvat kävijöille heinä-elokuuksi 2024. Uuteen kotiisi pääset muuttamaan heti Asuntomessujen jälkeen!

Designtalo Nordic Idyll Lohja ruokailutila ja keittiö

Hae rakennuttajaksi!

Oletko kiinnostunut rakennuttamaan oman Designtalosi Keravan asuntomessuille? Kerromme mielellämme lisää tästä upeasta mahdollisuudesta. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

Lauri Konttila
kehityspäällikkö
050 409 8187
lauri.konttila@den.fi

Ylivoimaisen helppo tapa rakentaa koti

Muuttovalmis koti yhdellä sopimuksella

Muuttovalmis on huolettomin ja helpoin tapa rakentaa oma koti. Rakentaminen järjestyy yhdellä sopimuksella, budjetilla ja aikataululla joka pitää.

Parhaat asiantuntijat palveluksessasi

Tunnemme erityistä ammattiylpeyttä osaamisestamme ja siitä, että asiakas on aina ollut meille tärkein. Sinulle se näkyy erinomaisessa palvelussa ja projektiin sitoutumisessa.

Suunnitellaan yhdessä sinulle paras koti

Mallistomme on lähtökohta yhteiselle suunnittelulle, jossa löydämme perheellesi parhaat arjen ratkaisut, pohjakuvasta sisustukseen, sinulle sopivalla budjetilla.

Laatu on se miksi meitä suositellaan

Me toimme muuttovalmiit kodit Suomen markkinoille jo 30 vuotta sitten ja tiedämme miten niitä rakennetaan laadukkaasti. Vimeistelymme laatu on alan parasta ja myös siksi meitä suositellaan.

Designtalo Nordic Idyll Lohja julkisivu edestä

Upea Keravan Kartanon alue

Asuntomessualue nousee Keravan Kartanon luonnonkauniille alueelle, josta luodaan näyttävä yhdistelmä kartanon historiaa ja modernia, kunnianhimoista arkkitehtuuria. Asuntomessualueelle halutaan erityisesti puurakentamishankkeita ja hankkeita, joissa keskitytään Asuntomessujen pääteemoihin: kiertotalouteen, kestäviin liikkumismuotoihin ja uusiin asumismuotoihin. Puurakentamisen ohella rakennuksissa painotetaan harjakattoja ja viihtyisiä, viljeltyjä puutarhoja. Messualueen viereen rakentuu myös upea Kivisillanpuisto.

Asuntomessualueilla asuvat ovat tutkitusti muita suomalaisia tyytyväisempiä omaan asuinalueeseensa (Asukasbarometri 2018).

Vaikuttavan historian lisäksi Keravan Asuntomessualueen vahvuus on sen sijainti. Alueelta pyöräilee keskustaan noin viidessä minuutissa ja kävelee vartissa. Rautatieasemalle on puolitoista kilometriä matkaa.

Kiertotalous fokuksessa

Keravan Asuntomessualueella kiertotalous teemana toteutuu monella tapaa. Lämmityksessä käytetään uusiutuvia energiamuotoja ja rakennusmateriaaleissa panostetaan kierrätettävyyteen sekä ylijäämän minimoimiseen. Asuntomessut kannustaa Kivisiltaan rakentavia tekemään kestäviä valintoja myös rakentamisen jälkeen, esimerkiksi tuottamalla omaa ruokaa kasvihuoneissa ja hyötyviljelyn keinoin.

Asuntomessukohteen suunnittelussa ja rakentamisessa tehdyillä valinnoilla vaikutetaan talon hiilijalanjälkeen sen koko elinkaaren ajan. Me Designtalolla otamme tämän huomioon esimerkiksi seuraavin keinoin: hukkaneliöiden välttämien, uusiutuvien energianlähteiden käyttäminen, led-valistuksen suosiminen, energiatehokkuuden huomioiminen rakenteissa ja eristyksessä, kestävät materiaalivalinnat ja energiaa säästävät kodinkoneet.

Luonnossa ja vehreissä ympäristöissä oleskelu ja liikkuminen lisäävät hyvinvointia.

Vehreyttä Kivisillan ympäristössä riittää, sillä alueen pinta-alasta jopa 54 prosenttia on viher- ja vesialueita. Asukkaiden on myös helppo suosia kestäviä liikkumismuotoja, sillä palvelut ovat lähellä ja ympäröivä luonto houkuttelee ulkoilemaan.

”Asuntomessu­rakentaminen on ikimuistoinen projekti, johon kannattaa lähteä mukaan.” – lue rakennuttajan vinkit

Designtalon talomyyjä Tuomo Ruusunen ja puolisonsa Petra rakennuttivat oman kodin Naantalin Asuntomessuille kesäksi 2022. Asuntomessut oli ja meni, millainen kokemus messutalon rakennuttaminen oli? Tapasimme Tuomon kanssa jutellaksemme prosessista ja saimme paljon vinkkejä!

Designtalo Auroran Ruusu keittiö

Faktat

Missä ja milloin: Naantalin Asuntomessut kesällä 2022

Huoneistoala: 118 m²

Talo: Yksikerroksinen puutalo, jossa kolme makuuhuonetta ja iso terassi.

Asukkaat: Tuomo, Petra, 2-vuotias Pihla ja 7-vuotias mopsi Hilja.

Erityistä: Lasitetulla terassilla on poreamme. Lisäksi yksi makuuhuoneista toimii työhuoneena, jossa Tuomo vastaanottaa myös asiakkaitaan.

Miten päätitte lähteä Asuntomessurakennuttajiksi?

”Olin työni puolesta käynyt katsomassa tonttia eräänä iltapäivänä ja rakastuin siihen heti. Tontti oli loistava paikka rakentaa: se on hieman ylempänä ympäröivistä naapureista, mikä tarjoaa yksityisyyttä.

”Tavoitteemme oli saada kaikki haluamamme mahtumaan mahdollisimman pieneen neliömäärään.”

Löysimme Designtalon Nordic-mallistosta talomallin, joka pienin muutoksin soveltui meidän suunnitelmiimme. Rakennuttajana voin sanoa, että talotoimittajan mukanaolo helpottaa rakennuttajan vastuuta merkittävästi, sillä apua ja tietoa saa runsaasti. Lisäksi messurakentajalle on tarjolla erilaisia etuja ja alennuksia, joihin voi tarttua tai olla tarttumatta.”

Miten kuvailisit rakennusprojektin sujuvuutta?

”Kokonaisuutena kaikki meni tosi hyvin. Sujuvuuteen vaikutti esimerkiksi rakennuttajaa ympäröivä tiimi, joka auttaa asiassa kuin asiassa. Apu oli kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista ja sitä sai koko projektin ajan. Lisäksi suosittelen valitsemaan muuttovalmiin talotoimittajan jos suinkin mahdollista, se helpottaa projektia huomattavasti.”

Mitä vinkkejä voit antaa Asuntomessualueelle rakentavalle?

Valitse muuttovalmis – ”Designtalon vuosikymmenten kokemus rakentamisesta helpottaa projektia huomattavasti, sillä messurakentajan on pysyttävä aikatauluissa.”

Pysy aikataulussa – ”Messurakentajan deadlinet eivät jousta, joten säästyt turhalta stressiltä kun olet ajoissa liikkeellä päätösten kanssa. Toisaalta talosi ja pihasi valmistuvat ajallaan, eikä naapurustossakaan ole muuton jälkeen häiritseviä työmaita.”

Kommunikoi ja kysele  – ”Kysy jos et tiedä. Ympäröivä tiimi on olemassa juuri sitä varten ja apua saa.”

Perusta instatili projektille – ”Tämä ei kaikille sovi, mutta meillä oli innostusta ylläpitää talotiliä. Saimme sitä kautta kivoja ja hyödyllisiä yhteistyöetuja rakentamiseen.”