Niko Kottonen

Varsinais-Suomi

Olen perheellinen nuorimies, kahden pojan isä ja häät suunnitteilla. Perheeni on minulle todella tärkeä ja vapaa-aikamme menee yhdessä mökkeillen ja talvella laskettelun merkeissä. Omaa aikaa vietän golfin, pallopelien ja remontin parissa. Luonteeltani olen positiivinen ja hymy on aina herkässä. Omakotitalon rakentaminen on perheelleni ajankohtaista vuoden sisällä ja valintani on tietenkin Designtalo.

Työhöni suhtaudun intohimoisesti. Olen kärsivällinen luonne ja tulen helposti juttuun kaikenlaisten ihmisten kanssa. Minulla on puusepän tutkinnon lisäksi kiinteistövälittäjätausta ja LKV-pätevyys. Asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen on varmasti yksi vahvuuksistani. Mielikuvitusta minulta ei puutu ja siitä on ollut apua toimivia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa suunnitellessa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tarkemmat toimialueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski TI, Kustavi, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa.

Puhelinnumeroni 040 5754 728
Sähköpostini niko.kottonen@designtalo.fi
Konttorin osoite Tuotekatu 7, 21200 Raisio

Lankapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min. Matkapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Kotiräätälin tulevat taloesittelyt

Sovi henkilökohtainen taloesittely Kotiräätälisi kanssa.