Karlos Luokkanen

Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

Ensimmäinen kokemukseni Designtalosta oli, kun rakennutin perheelleni muutama vuosi sitten muuttovalmiin kodin. Asiakkaana tunsin rakentamisen Designtalon kanssa vaivattomaksi ja turvalliseksi. Muuton jälkeen oli mukava huomata, että Designtalon vastuullisuus ja huolenpito jatkuvat myös varsinaisen rakentamisprojektin jälkeen – asumisen aikana tulleisiin kysymyksiin olemme saaneet nopeasti ammattitaitoista palvelua.

On mielekästä tarjota nyt omille asiakkailleni sellaista kotia, jonka luotettavuuden ja toimivuuden olen saanut itse käytännössä todeta. Minulla on aito halu auttaa sinua ja perhettäsi kodin räätälöinnissä – suunnitellaan yhdessä teille unelmienne koti.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Tarkemmat toimialueet: Haukipudas, Ii, Kajaani, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kempele, Kiiminki, Kittilä, Kolari, Kuusamo, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Oulunsalo, Paltamo, Pello, Posio, Pudasjärvi, Pyhäntä, Raahe, Ranua, Ristijärvi, Rovaniemi, Ruukki, Siikajoki, Siikalatva, Simo, Sotkamo, Sodankylä, Taivalkoski, Tervola, Tornio, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Vihanti, Yli-Ii, Ylikiiminki.

Puhelinnumeroni 0207 463 951
Sähköpostini karlos.luokkanen@designtalo.fi
Konttorin osoite Karhuojantie 2, 90460 Oulunsalo

Lankapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min. Matkapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Kotiräätälin tulevat taloesittelyt

Sovi henkilökohtainen taloesittely Kotiräätälisi kanssa.