Jouni Huuskonen

Pirkanmaa

Olen ystävällinen ja huumorintajuinen, kolmen tyttären isä. Vaimoni työskentelee lääkärinä ja perheeseemme kuuluu myös koira. Tykkäämme matkustella ja lasketella koko perheen voimin. Harrastan kuntosalia ja jalkapalloa, lisäksi lasten harrastukset ottavat oman aikansa. Kokeilen mielelläni rajojani extreme-haasteillakin – muun muassa laskuvarjo- ja benjihyppy on toteutettujen listalla.

Rakennutimme omakotitalon muutama vuosi sitten, joten rakentamisen haasteista ja mahdollisuuksista löytyy omakohtaistakin kokemusta. Kolmen lapsen isänä osaan ajatella talon suunnittelua etenkin lapsiperheen tarpeiden kautta. Olen ollut yli kymmenen vuotta myyntityössä ja tykkään aidosti rakentamisesta ja asiakastyöstä. Autan mielelläni Sinua ja perhettäsi toteuttamaan oman unelmakotinne!

Tarkemmat toimialueet: Akaa, Huittinen, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Jämijärvi, Kangasala, Kankaanpää, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Ylöjärvi.

Puhelinnumeroni 0207 463 959
Sähköpostini jouni.huuskonen@designtalo.fi
Konttorin osoite Haikanvuori 3 a 6, 33960 Pirkkala

Lankapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min. Matkapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Kotiräätälin tulevat taloesittelyt

Taloesittely 149 Moderni Käpylä 26.6.2018 klo 17:00–19:00

Tampere

Lisätiedot ja ajo-ohjeet