Jarno Silver

Kirkkonummi-Vihti-Hanko-Salo-Loimaa

Minulla on pitkä tausta Design-Talon palveluksessa rakentamisen parissa ja on ilo edustaa Suomen johtavaa muuttovalmiskotitoimijaa nyt talomyyjän roolissa. Vapaa-aikani vietän perheen ja harrastusten parissa, joista tärkeimmät ovat kalastus, golf ja sulkapallo.

Oman kodin rakentaminen on yksi suurimmista asioista elämässä ja meillä Design-Talolla on aito halu olla mukana toteuttamassa perheellesi sopiva koti turvallisesti. Vuosien mittaan hiottu toimintamallimme takaa asiakkaillemme vaivattoman rakennusajan, jossa aikaa jää myös harrastuksille ja perheelle. Asiakkaankin näkökulmasta yksi parhaista asioista Design-Talossa on loppuun asti mietitty ja toteutettu kokonaistoimitus, jossa lukuisat eri alojen ammattilaiset toimivat saumattomasti yhteen. Toimiva yhteistyö on edellytys sille, että luvatut aikataulut ja kustannukset todella pitävät – tinkimättä kuitenkaan laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Pari Design-Taloa itsekin rakennuttaneena voin täysin allekirjoittaa tämän.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva koti!

Tarkemmat toimialueet: Hanko, Inkoo, Jokioinen, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kemiönsaari, Kirkkonummi, Koski TI, Lohja, Loimaa, Marttila, Mellilä, Nauvo, Nummi-Pusula, Piikkiö, Raasepori, Salo, Sammatti, Siuntio, Somero, Tarvasjoki, Vihti, Ypäjä.

Puhelinnumeroni 0207 463 964
Sähköpostini jarno.silver@designtalo.fi
Konttorin osoite Pakkalankuja 7, 01510 Vantaa

Lankapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min. Matkapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Kotiräätälin tulevat taloesittelyt

Taloesittely 168 Moderni Käpylä 28.11.2017 klo 17:00–19:00

Kirkkonummi

Lisätiedot ja ajo-ohjeet