Esko Happonen

Savo

Jokainen perhe on ainutlaatuinen ja siksi jokaisen kodin tulee olla juuri omiin tarpeisiin räätälöity. Työssäni olen etuoikeutettu näkemään kodin rakentumisen kaikkine vaiheineen ja sen, kuinka haaveet toteutuvat. Projektin aikana muodostuva asiakassuhde kehittyy usein ystävyydeksi saakka, mikä on ehdottomasti työni paras puoli.

Vapaa-aikana pyrin kuntoilemaan ja ulkoilemaan perheeni kanssa. Myös golf, salibandy ja kitaransoitto ovat minulle tapoja rentoutua ja irrottautua arjen haasteista.

Muuttovalmis koti on järkevin, helpoin ja miellyttävin tapa rakentaa koti. Tarkasti etukäteen tiedetyt kustannukset varmistavat sen, että kodin valmistumisen jälkeen rahaa jää myös siitä nauttimiseen.

Soita! Varmistetaan, että elämäsi tärkein investointi onnistuu kerralla ja suunnitellaan koti tarpeittesi mukaan yhdessä.

Tarkemmat toimialueet: Iisalmi, Joroinen, Juankoski, Kaavi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Konnevesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pieksämäki, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Sulkava, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto, Vieremä.

Englanti

Puhelinnumeroni 0207 463 963
Sähköpostini esko.happonen@designtalo.fi
Konttorin osoite Niiralankatu 17 b, 70600 Kuopio

Lankapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min. Matkapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Kotiräätälin tulevat taloesittelyt

Taloesittely 162 Hailuoto 7.7.2018 klo 12:00–16:00

Kuopio

Lisätiedot ja ajo-ohjeet