Anna Sivén

Kirkkonummi-Loimaa-Vihti-Hanko

Teen talomyyjän työtäni intohimoisesti, asiakkaan yksilölliset toiveet ja budjetin huomioiden. Parasta työssäni on tavata eri elämänvaiheessa olevia rakentajia ja toimia merkittävässä projektissa mukana alusta loppuun. Lopputuloksen ihasteleminen asiakkaan kanssa on joka kerta suorastaan häkellyttävän palkitsevaa. Vahvuuteni on ongelmanratkaisukyky pohjaratkaisun suunnittelussa. Yhdessä asiakkaan kanssa löydämme aina järkevän tavan toteuttaa unelmia vastaava, toimiva ja käytännöllinen, muuttovalmis koti.

Vapaa-ajallani tykkään retkeillä perheeni kanssa, luonnonpuistot ovat parasta terapiaa. Suunnittelen myös omaa rakennusprojektiamme, joka toivottavasti saadaan käyntiin vuoden sisällä. Tulevassa kodissani on käytännölliset ratkaisut ja toimivuus etusijalla. Työ ja vapaa-aika usein sekoittuvat, sillä teen työkseni juuri sitä, mihin on sydämen palo ja intohimo! Minut siis saa puhelimitse kiinni myös iltaisin ja viikonloppuisin – ota yhteyttä!

Tarkemmat toimialueet: Hanko, Inkoo, Jokioinen, Karjalohja, Karkkila, Kemiönsaari, Kirkkonummi, Koski TI, Lohja, Loimaa, Marttila, Nummi-Pusula, Raasepori, Salo, Siuntio, Somero, Tarvasjoki, Vihti, Ypäjä.

Englanti

Puhelinnumeroni 0400 212 708
Sähköpostini anna.siven@designtalo.fi
Konttorin osoite Pakkalankuja 7, 01510 Vantaa

Lankapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min. Matkapuhelinliittymästä: 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Kotiräätälin tulevat taloesittelyt

Sovi henkilökohtainen taloesittely Kotiräätälisi kanssa.