Nallikarin Poiju Villat

Nallikarin virkistysalueelle sijaitseva Nallikarin Lomakylä teki historiansa suurimman investoinnin uusiin loma-asuntoihin Nallikariin. Entiset lautarakenteiset leirintämökit saivat väistyä uusien tasokkaiden huviloiden noustessa alueen paraatipaikoille.

Aluerakentamisen yhteistyökumppanit valittiin kesällä 2015 ja rakennustyöt käynnistettiin saman vuoden syyskuussa maanrakennustöillä.

Suunnitteluvaiheessa projektin ydinporukka mietti, mitä huviloilta vaaditaan sekä asiakasnäkökulmasta että rakentamiseen liittyvissä yksityiskohdissa. Ajatukset nivottiin parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi ja yhteistyön tuloksena huvilat rakennettiin Design-Talon toimesta Nallikari Lomakylään varsin tiiviillä aikataululla. Ensimmäiset vieraat vastaanotettiin alueelle 30.6.2016.

Poiju Villa -alue merellisissä maisemissa

Nallikari Lomakylä on ympärivuotinen lomakeskus kuuluisan Nallikarin rannan välittömässä läheisyydessä. Huviloiden rakentamisessa huomioitiin sekä lomailijoiden ja työmatkailijoiden tarve – jokainen huvila on kuin pieni omakotitalo, joissa voi viipyä myös pitempään.

Poiju-alueella on 24 modernia ympärivuotista huvilaa, lähinnä 4+2 hengen villoja. Kaikissa huviloissa on keittiö, ruokailutila, oma sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, takka ja iso terassi. Osa huviloista on paritaloja ja kaksi on yhdistettävissä jopa 8 + 4 hengelle.

Suurin villoista, Villa Kippari, sijaitsee lähimpänä rantaa ja sopii 6+2 hengelle. Villa Kipparissa on kolme kahden hengen makuuhuonetta, iso tilava olohuone, ruokailutila ja sauna. Villa Kippari sopii myös yritysten kokouksiin ja illanviettoihin.

Kaikki huvilat sijaitsevat niin, että vieraat voivat nauttia päivänvalosta ja auringonpaisteesta terassilla läpi vuoden. Poiju Villat ovat moderneja, saaristolaistyylisiä rakennuksia. Isot ikkunat tuovat luonnon lähelle.

www.nallikari.fi

Kuvia kohteesta