Sisustusta vaille valmis

Näin etenee sisustusta vaille valmis

Hahmottele uusi kotinne

Kotiräätälin kanssa perheenne toiveista ja tarpeista lähtien. Kun suunnitelmat ovat selvillä, valitse vielä toimituksen laajuus. Jos haluat täyden vapauden sisustuksessa tai sinulla on intoa ja osaamista toteuttaa osa unelmastasi itsenäisesti, valitse sisustusta vaille valmis.

Kun teet sisustuksen itsenäisesti, toteutus ja työ jäävät vastuullesi ja Designtalon hinta on merkittävästi edullisempi. Allekirjoitettuasi sopimuksen, tiedät jo tarkalleen päivän, jolloin voitte kääriä hihat ja ruveta hommiin.

“Kotiräätälin vinkit ratkaisuista olivat todella hyviä! Unelmamme saivat kotiräätälin käsissä siivet.”

1–2 kk

Ennen kuin rakentaminen alkaa,

sinun tehtävänäsi on huolehtia tontti rakentamiskuntoon. Se tarkoittaa puiden ja pintamaan poistoa, putki- ja sähköliittymien rakentamista sekä täyttömaiden tasoitusta ja tiivistystä. Halutessasi saat myös näihin apua Kotiräätäliltäsi: hän tuntee paikkakuntasi luotettavimmat kumppanit tonttiin liittyvissä töissä.

“Halusimme olla mukana kodin rakentamisessa mahdollisimman paljon. Tuntui luontevalta tehdä valmisteluvaihekin itse.”

3–6 kk

Kun aloituskokous on pidetty,

alkaa rakentaminen. Perustusvalu on valmis muutamassa päivässä. Muuttovalmis talo nousee takuukuivista suurelementeistä kokeneiden kirvesmiestemme käsissä päivässä tai kahdessa – turvallisesti – ja kohta betonilattia kuivuu jo säältä suojassa. Voit seurata rakentamisen etenemistä vaikka kotisohvalta, Designtalon verkkopalvelun kautta.

“Ällistyttävän nopeasti tontti alkaa näyttää kodilta, kun seinät ovat pystyssä ja katto päällä.”

7–8 kk

On sisustustöiden aika!

Ulkoapäin kotinne on rakennettu muuttovalmiiseen tasoon aina terasseja myöten. Sisällä pääsette toteuttamaan itsenäisesti sisustuksen unelmanne. Seinät ovat levypinnalla, lattiat betonipinnalla ja sisäkatto koolattuna. Sisustusta vaille valmis on turvallinen valinta, sillä Designtalon omat ammattilaiset ovat viimeistelleet kotinne vaativiin LVIS-asennuksiin asti.

“Designtalon ammattilaisten jäljiltä oman kodin toteuttamista oli helppo jatkaa. Kaikki suurimmat ja vaativimmat työt oli jo tehty ja hyvin olikin.”

9 kk

Asiakkaanamme

voit huoletta keskittyä kotisi sisustamiseen ja kalustamiseen – omilla valinnoillasi!

“Lopputulos on täydellinen. Juuri sellainen, mitä halusimme ja suunnittelimme.”