Muuttovalmis

Näin syntyy muuttovalmis koti

Kaikki alkaa kotiräätälistä.

Hänen kanssaan ideoit, valitset ja suunnittelet kodillesi pohjaratkaisun, julkisivun tyylin ja mietit tilatarpeita räätälöinnin pohjaksi. Kotiräätäli on henkilökohtainen asiantuntijasi: hän kuuntelee toiveitasi sekä ehdottaa ja suunnittelee upeita ratkaisuja – juuri sinun ehdoillasi.

Kun suunnitelmat ja budjetti ovat valmiit, sinulla on yhdellä sopimuksella eriteltynä koko muuttovalmis talopaketti.

Allekirjoitettuasi sopimuksen, tiedät jo tarkalleen uuden kotinne lopullisen, pitävän hinnan ja jopa muuttopäivän.

“Kotiräätäli todella kuunteli toiveitamme ja ideoi ratkaisuja, jotka sopivat juuri meidän perheelle.”

1–2 kk

Ennen kuin rakentaminen alkaa,

sinun tehtävänäsi on huolehtia tontti rakentamiskuntoon. Se tarkoittaa puiden ja pintamaan poistoa, putki- ja sähköliittymien rakentamista sekä täyttömaiden tasoitusta ja tiivistystä. Halutessasi saat myös näihin apua Kotiräätäliltäsi: hän tuntee paikkakuntasi luotettavimmat kumppanit tonttiin liittyvissä töissä.

“Arvioimme, minkä verran ehtisimme itse hääriä tontilla ja päätimme teettää nämäkin työt.”

3–6 kk

Kun aloituskokous on pidetty,

alkaa rakentaminen. Perustusvalu on valmis muutamassa päivässä. Muuttovalmis talo nousee takuukuivista suurelementeistä kokeneiden kirvesmiestemme käsissä päivässä tai kahdessa – turvallisesti – ja kohta betonilattia kuivuu jo säältä suojassa. Voit seurata rakentamisen etenemistä vaikka kotisohvalta, Designtalon verkkopalvelun kautta.

“Ällistyttävän nopeasti tontti muuttuu kodiksi, kun talossa ovat seinät pystyssä ja katto päällä.”

7–8 kk

On sisustustöiden aika!

Designtalon ammattilaiset viimeistelevät kotinne muuttovalmiiksi. Nyt kotinne luodaan jo perheenne persoonallista tunnelmaa, kun toimiva, kestävä ja toiveidenne mukainen kokonaisuus syntyy valitsemillanne kiinteillä kalusteilla, maaleilla, laatoituksella, tapeteilla ja kodinkoneilla. Viimeistelyvaiheessa asennamme puolestanne keittiössä ja pesutiloissa niin hanat kuin valotkin.

“Hella, lauteet, takka, terassi ja jopa hanat kuuluvat kaikki samaan hintaan – helppoa ja selkeää!”

9 kk

Valmista tuli.

On aika muuttaa ja tehdä talosta koti. Saat myös käyttökoulutuksen sekä kodin sähköisen huoltokirjan täytettäväksi tulevina vuosina. Tervetuloa uuteen kotiin! Jokainen vuonna 2015 rakennettu Designtalo – yhteensä 416 – valmistui aikataulun mukaisesti, ja muuttopäivät pitivät sovitusti.

“Kannoimme tavarat sisään tasan sinä päivänä, joka aluksi sovittiin. Emme muista odottaneemme koskaan muuttopäivää yhtä innokkaina.”