Maatyöt

Ennennäkemätön paketti – maatyöt ja muuttovalmis koti

Designtalolta saat nyt ensimmäisenä Suomessa pohjatutkimuksen ja maanrakennustyöt osana muuttovalmista kotia kiinteään hintaan. Ota alueesi Kotiräätäliin yhteyttä ja pyydä tarjousta. Teemme muuttovalmiin kotisi hankinnasta helpompaa kuin koskaan aiemmin. Kun ostat muuttovalmiin Designtalon maatöineen ennen 31.3.2019, saat maaperätutkimuksen kaupan päälle!

Pyydä tarjous

Kaikki mitä tarvitset kiinteään hintaan

Tarjoamme sinulle kattavan maanrakennustyöpaketin, joka pitää sisällään kaiken, mitä kotisi tarvitsee perustakseen. Kokonaisvaltainen maanrakennusurakka sisältää seuraavat työvaiheet

Tontin raivaus ja maiden poisajo

Tontin raivaustöihin kuuluvat puiden kaato, vanhojen rakenteiden purku, pintamaan jyrsintä ja puujätteiden raivaus sekä pois kuljettaminen.

Kaivuu- ja täyttötyöt

Maatyöurakointiin kuuluu korkomittaukset ja -merkinnät sekä kaivuutyöt.

Eristystyöt

Kokonaispaketti sisältää myös eristys- ja täyttötyöt. Routaeristeet estävät pakkasen tunkeutumisen maaperään, johon talo rakennetaan.

Radonputkistot ja kaapelointityöt

Kokonaisvaltainen maatyöurakointi pitää sisällään myös radonputkistot ja tontin kaapelointityöt. Radonputkistojen avulla saadaaan poistettua haitallisia radonkaasuja, joita voi erittyä sisäilmaan maaperästä.

Rakennuksen ulkopuoliset lämpö-, vesi-, -ilmastointi ja sähkötyöt

Tarjoamme kaikki maanrakennuksen kannalta tarpeelliset lämpö-, vesi-, ilmastointi ja sähkötyöt. Niiden lisäksi pakettiin kuuluu kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston asentaminen.

Perustukset

Perustustöihin kuuluvat perustussuunnitelmat, maanvarainen perustus, paaluperustukset ja tukimuurit.

Kallion louhinta ja viranomaisilmoitukset

Louhintatöihin sisältyy louhintatyösuunnitelmat, viranomaisilmoitukset sekä tarvittavat naapurikiinteistöjen katselmukset.

Tarvitsemasi paalutukset

Teemme teräspaalutuksia, teräsbetonipaalutuksia, porapaalutuksia, stabilointia, tarvittavia naapurikiinteistöjen katselmuksia ja tärinämittauksia tarpeesi mukaan.

Halutessasi piha- ja viherrakennus

Halutessasi teemme tontillesi nurmetukset, istutukset, asfaltoinnit, kivetykset ja istutusaltaat sekä aidat.

  • Tuumasta toimeen, pyydä tarjous

    Kysy tarkemmat yksityiskohdat sekä lisätiedot Kotiräätäliltäsi ja jätä tarjouspyyntö. Vastaamme siihen viikon sisällä. Jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella.

  • Halutessasi voit jättää tonttiisi liittyviä dokumentteja (kuten perustamistapalausunnon tai kuvan tontista) samalla, kun jätät tarjouspyynnön.
    Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy, Kotiräätäli vastaa

Puuttuuko sinulta, pohjatutkimus tai perustamistapalausunto? Teemme nekin puolestasi. Askarruttipa sinua mikä tahansa kodinhankinnan käynnistämisessä – maanrakennuksesta muuttovalmiin kodin rakentaiseen – alueesi Kotiräätäli auttaa sinua mielellään kaikessa.

Kysy Kotiräätäliltäsi