Laatu

VAADI LAATUA!

Usein laadusta puhutaan niin, että harkitsevaista hirvittää. Mutta mitä aito laatu merkitsee  sinulle, mitä meille? Millainen on laadukas koti ja laadukas palvelu? Me kerromme laadustamme suoraan ja selkeästi. Laatuamme jatkuvasti parantaen. Vaadi laatua. Saammeko esitellä: Designtalon laatu, jonka voit todeta myös taloesittelyissämme.

Palvelu. Kotiräätälin tavoitat aina, kun kaipaat asiantuntijan mielipidettä hankkeessasi sen joka vaiheessa. Hänellä on verkostossa koko joukko luotettavia kumppaneita – esimerkiksi tonttitöihin tai valvojaksi – myös alkuvaiheeseen jo ennen kaupantekoa. Palvelu pelaa asiakkaidemme mielestä: vuonna 2015 92,5% asiakkaistamme suosittelisi Designtaloa.

Suunnittelu. Arkkitehtuurissamme yhdistyvät ratkaisuiltaan tehokas ja tyylitajuinen, oivaltava suunnittelu. Julkisivutyyleistä ja pohjista ponnistaen asiantunteva Kotiräätäli suunnittelee toiveistasi kodin, jossa unelmat toteutuvat järkevin kustannuksin laadusta ja tyylistä tinkimättä.

Kuivaketju. Designtalo on kuiva kumppani – mitä rakentamiseen tulee. Jotta sinä voisit viettää huolettomia vuosia uudessa kodissasi, me olemme luoneet kotisi rakennusosille katkeamattoman kuivaketjun:

  • Kaikki uuden kotisi osat valmistetaan Designtalon omalla suurelementtitehtaalla Nivalassa.
  • Osat ja elementit varastoidaan kuivassa ja lämpimässä sisäilmassa.
  • Suurelementit ja osat kuljetetaan tontillesi säältä suojassa rekalla vasta juuri ennen pystytystä.
  • Asennusryhmämme vastaanottaa elementit ja käynnistää kotinne pystytyksen välittömästi.
  • Päivässä tai kahdessa kotinne on pystytetty ja betonilattia kuivuu jo säältä suojassa.

Teknistä edelläkävijyyttä. Räätäleillämme on oikeastaan eri mukava tilanne: on helppo luvata laatua, kun taustalla on sertifioitua ja todistettua osaamista. Olemme aina uudistaneet toimialaamme ja kehittäneet sekä toimintatapoja että teknisiä ja rakenteellisia ratkaisuja. Jo vuonna 2009 valmistimme kaikki talomme matalaenergiataloina ja vuonna 2011 saimme ensimmäisenä toimijana VTT:n sertifikaatin muuttovalmiille passiivitalo-talopaketillemme. Meillä on myös oma, patentoitu, vesitiivis kaukaloratkaisu, joka asennetaan kotisi teknisen tilan lattiaan.

Koneet, materiaalit, kalusteet. Kumppaneiltamme vaadimme samaa ehdottomuutta laadussa kuin itseltämme odotamme jokaista räätälöityä talopakettia rakentaessamme. Rakennusmateriaaleilta vaadimme ehdotonta virheettömyyttä. Kiintokalusteet, pinnat ja kodinkoneet voit valita luotettavuudestaan, käytännöllisyydestään ja tyylistään arvostettujen toimittajien valikoimista. Lisätietoja kumppaneistamme löydät täältä.

Turvallisuus. Kaikki tekemisemme on tarkasti ohjeistettua ja valvottua. Siisti ja suunnitelmallinen työmaa luo turvallisuutta sekä työntekijöille että sinulle. Turvallisuus on laadun merkki.

Rakentaminen ja LVIS. Laadun tae: Designtalo tekee kaiken itse. LVIS on yksi haastavimmista osioista talon rakentamisessa. Siksi haluamme tuntea jokaisen LVIS-tekijämme. Designtalo Tekniikka on tärkeä tinkimätön palanen kaiken kattavassa palvelussamme: suunnittelusta rakentamiseen, asennuksiin ja viimeistelyyn.