Näin rakennamme

DESIGNTALON 3 KOVAA: PALVELU, LAATU JA TURVALLISUUS

Saammeko luvan keventää taakkaasi, mikäli aprikoit oman kodin rakentamiseen liittyviä isoja tai pienempiä kysymyksiä? Meillä Designtalossa on tarjota sinulle puhutteleva pakillinen vankkoja perusteita muuttovalmiiden kotiemme puolesta.

1. Henkilökohtainen Kotiräätäli on kumppanisi ja asiantuntijasi suunnittelusta muuttoon saakka. Kotiräätälisi avulla ideasi, toiveesi ja tarpeesi muuttuvat oivaltaviksi ratkaisuiksi – ja räätälöidyksi omaksi kodiksi. Huolettomasti ja varmasti sovitussa aikataulussa. Kotiräätälisi on apunasi rakentamisen jälkeenkin, jos niin tarvitaan.

2. Designtalo on turvallinen kumppani elämäsi kenties suurimmassa hankinnassa. Tiedämme mitä teemme: olemme toteuttaneet jo 5000 suomalaista unelmaa omasta kodista. Minkä lupaamme, sen pidämme. Designtalon asiakkaana saat yhden sopimuksen, jossa on kaikki. Otamme vastuun rakenteiden turvallisuudesta, talotekniikan ajanmukaisuudesta ja LVIS-asennuksista. Meillä on korkein mahdollinen luottoluokitus.

3. Laatu. Muuttovalmiiden talopakettien markkinajohtajana tarjoamme käyttöösi rakentamisen ammattitaitoa ja vuosikymmeniä kokemusta. Käyttämämme materiaalit, kodinkoneet ja LVI-laitteet ovat aina laadukkaita ja luotettavia.

Suurelementeillemme annamme ainutlaatuisen kuivatakuun: kaikki materiaalit ovat sateelta suojassa ensimmäisestä rakennuspäivästä alkaen. Yhteistyökumppaneiksemme olemme valinneet arvostetuimmat tavarantoimittajat. Kotisi asennustyöt tekevät Designtalon omat talotekniikan ammattilaiset. Koko projektin ajan sinulla on henkilökohtainen Kotiräätälisi tukenasi.