Näin rakennamme

DESIGN-TALON 3 KOVAA: PALVELU, LAATU JA TURVALLISUUS

Saammeko luvan keventää taakkaasi, mikäli aprikoit oman kodin rakentamiseen liittyviä isoja tai pienempiä kysymyksiä? Meillä Design-Talossa on tarjota sinulle puhutteleva pakillinen vankkoja perusteita muuttovalmiiden kotiemme puolesta.

1. Henkilökohtainen Kotiräätäli on kumppanisi ja asiantuntijasi suunnittelusta muuttoon saakka. Kotiräätälisi avulla ideasi, toiveesi ja tarpeesi muuttuvat oivaltaviksi ratkaisuiksi – ja räätälöidyksi omaksi kodiksi. Huolettomasti ja varmasti sovitussa aikataulussa. Kotiräätälisi on apunasi rakentamisen jälkeenkin, jos niin tarvitaan.

2. Design-Talo on turvallinen kumppani elämäsi kenties suurimmassa hankinnassa. Tiedämme mitä teemme: olemme toteuttaneet jo 5000 suomalaista unelmaa omasta kodista. Minkä lupaamme, sen pidämme. Design-Talon asiakkaana saat yhden sopimuksen, jossa on kaikki. Otamme vastuun rakenteiden turvallisuudesta, talotekniikan ajanmukaisuudesta ja LVIS-asennuksista. Meillä on korkein mahdollinen luottoluokitus.

3. Laatu. Muuttovalmiiden talopakettien markkinajohtajana tarjoamme käyttöösi rakentamisen ammattitaitoa ja vuosikymmeniä kokemusta. Käyttämämme materiaalit, kodinkoneet ja LVI-laitteet ovat aina laadukkaita ja luotettavia.

Suurelementeillemme annamme ainutlaatuisen kuivatakuun: kaikki materiaalit ovat sateelta suojassa ensimmäisestä rakennuspäivästä alkaen. Yhteistyökumppaneiksemme olemme valinneet arvostetuimmat tavarantoimittajat. Kotisi asennustyöt tekevät Design-Talon omat talotekniikan ammattilaiset. Koko projektin ajan sinulla on henkilökohtainen Kotiräätälisi tukenasi.