Sakari Myllyneva

Minulle isänä on toimivan kodin ja perheen merkitys suuri. Kun on hyvä, toimiva ja turvallinen koti, on sinne aina helppo ja mukava tulla. Koti on minulle paikka, jossa ladataan akkuja työhön, perheelle ja vapaa-aikaan. Kun vaihdan vapaalle, löytää minut ja perheeni useimmiten metsästä tai vesien ääreltä.

Kahdenvuosikymmenen ajan asiakaspalvelu- ja myyntityössä olleena sanat luottamus, rehellisyys, kuunteleminen ja ahkeruus kuvaavat parhaiten luonnettani. Talomyyjänä haluan kohdella asiakkaitani samoin kuin toivoisin itseäni kohdeltavan.

Kun rakentaminen on ajankohtaista, haluan talomyyjänä auttaa löytämään ne ratkaisut, mitkä tekevät mahdolliseksi toimivan ja asiakkaan näköisen kodin. On hienoa, jos saan olla mukana myös teidän uuden kotinne toteuttamisessa! Ole rohkeasti yhteydessä – jutellaan, tavataan ja tehdään haaveistanne totta!

Tarkemmat toimialueet

Alajärvi, Alavieska, Evijärvi, Haapajärvi, Haapavesi, Halsua, Himanka, Kalajoki, Kannus , Kauhava, Kaustinen, Kinnula, Kokkola, Kortesjärvi, Kuortane, Kyyjärvi, Kälviä, Kärsämäki, Lapua, Lappajärvi, Lestijärvi, Lohtaja, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Paalijärvi, Perho, Pihtipudas, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Soini, Toholampi, Ullava, Veteli, Vimpeli, Ylivieska.

Toimiston osoite

Pajatie 41, 85500 Nivala, Suomi