Paulus Haukkala

Olen Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva nuorimies. Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa ja harrastuksiini kuuluvat pallopelit, kuntosali ja penkkiurheilu. Rakennusalaan tutustuminen alkoi 15-vuotiaana kesätyön merkeissä sahalla. Myöhemmin valmistuin talonrakentajaksi ja kerrytin kokemusta omakotitalojen rakentamisesta. Rakennusalataustani antaa laajan näkökulman nykyiselle työlleni talomyyjänä, ja onkin hienoa päästä suunnittelemaan koteja erilaisille perheille.

Oman kodin hankkiminen on henkilökohtainen ja usein myös suurin hankinta koko elämän aikana, joten minulle on ehdottoman tärkeää, että asiat tehdään molempien luottamuksen pohjalta. Lähtökohtana koko taloprojektille on tyytyväinen asiakas. Designtalo on järkevin ja helpoin tapa toteuttaa unelmienne koti, ota yhteyttä!

Tarkemmat toimialueet

Alajärvi, Alavieska, Evijärvi, Haapajärvi, Haapavesi, Halsua, Himanka, Kalajoki, Kannus , Kauhava, Kaustinen, Kinnula, Kokkola, Kortesjärvi, Kuortane, Kyyjärvi, Kälviä, Kärsämäki, Lapua, Lappajärvi, Lestijärvi, Lohtaja, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Perho, Pihtipudas, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Soini, Toholampi, Ullava, Veteli, Vimpeli, Ylivieska.

Toimiston osoite

Pajatie 41, Nivala, Suomi