Esko Happonen

Jokainen perhe on ainutlaatuinen ja siksi jokaisen kodin tulee olla juuri omiin tarpeisiin mitoitettu. Työssäni olen etuoikeutettu näkemään kodin rakentumisen kaikkine vaiheineen ja sen, kuinka haaveet toteutuvat. Projektin aikana muodostuva asiakassuhde kehittyy usein ystävyydeksi saakka, mikä on ehdottomasti työni paras puoli.

Vapaa-aikana pyrin kuntoilemaan ja ulkoilemaan perheeni kanssa. Myös golf, salibandy ja kitaransoitto ovat minulle tapoja rentoutua ja irrottautua arjen haasteista.

Muuttovalmis koti on järkevin, helpoin ja miellyttävin tapa rakentaa koti. Tarkasti etukäteen tiedetyt kustannukset varmistavat sen, että kodin valmistumisen jälkeen rahaa jää myös siitä nauttimiseen.

Soita! Varmistetaan, että elämäsi tärkein investointi onnistuu kerralla ja suunnitellaan koti tarpeittesi mukaan yhdessä.

Tarkemmat toimialueet

Iisalmi, Joroinen, Juankoski, Kaavi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Konnevesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pieksämäki, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Sulkava, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto, Vieremä.