Arto Kuha

Olen perheellinen omakotiasuja ja minulla on aito kiinnostus asumiseen ja sisustamiseen. Vuosien saatossa minulle on karttunut henkilökohtaista kokemusta useammastakin talosta, ja lapsiperheen tarpeet ja vaatimukset omalta kodilta ovat tulleet hyvinkin tutuksi. Perheeni on myös itse rakentanut omakotitalon, joten oman kodin rakentamisesta minulla on varsin konkreettista näppituntumaa. Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa kotona oleillen, retkeillen sekä musiikkia harrastaen. Ystävien kanssa on mukava harrastaa mm. palloilulajien parissa.

Designtalon tarjoamat laadukkaat ja muuttovalmiit talovaihtoehdot sopivat erilaisiin tarpeisiin. Yhdessä rakennamme asiakkaille unelmia ja tarpeita vastaavan kodin turvallisesti ja luotettavasti jo yli 30 vuoden kokemuksella.

Oman kodin rakentaminen on usein perheen suurin hankinta, siksi sen hankkimisessa luottamus myyjän ja asiakkaan välillä on tärkeintä. Arvostan mukavaa ja rentoa kanssakäymistä, sekä rehellistä ja reilua jutustelua – niin työ- kuin kotiasioissakin. Ota yhteyttä, niin ensimmäinen askel kohti unelmakotiasi on otettu!

Tarkemmat toimialueet

Haukipudas, Ii, Kajaani, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kempele, Kiiminki, Kittilä, Kolari, Kuusamo, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Oulunsalo, Paltamo, Pello, Pelkosenniemi, Posio, Pudasjärvi, Pyhäntä, Raahe, Ranua, Ristijärvi, Rovaniemi, Ruukki, Siikajoki, Siikalatva, Simo, Sodankylä, Sotkamo, Taivalkoski, Tervola, Tornio, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Vihanti, Yli-Ii, Ylikiiminki.

Toimiston osoite

Karhuojantie 2, Oulunsalo, Suomi