Maatyöt kiinteään hintaan

Designtalolta saat nyt ensimmäisenä Suomessa pohjatutkimuksen ja maanrakennustyöt osana muuttovalmista kotia – mikä parasta, kiinteään hintaan. Kattavan maatyöpakettimme saat Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla. Paketti sisältää kaiken, mitä kotisi tarvitsee perustakseen. Teemme työvaiheet tontin raivauksesta kaivuu- ja täyttötöihin sekä kaapeloinnista perustuksiin ja viranomaisilmoituksiin.

Kun saat sekä talopaketin että maanrakennuspalvelut samalta toimijalta, voit luottaa siihen, että kotisi valmistuu sujuvasti yhtenä hallittuna projektina.

Ota yhteyttä alueesi talomyyjään ja pyydä tarjousta. Teemme unelmiesi kodin hankinnasta helpompaa kuin koskaan aiemmin! 

 

PYYDÄ TARJOUS

Kokonaisvaltainen maanrakennusurakka sisältää seuraavat työvaiheet:

Tontin raivaus ja maiden poisajo

Tontin raivaustöihin kuuluvat puiden kaato, vanhojen rakenteiden purku, pintamaan jyrsintä ja puujätteiden raivaus sekä pois kuljettaminen.

Kaivuu- ja täyttötyöt

Maatyöurakointiin kuuluu korkomittaukset ja -merkinnät sekä kaivuutyöt.

Eristystyöt

Kokonaispaketti sisältää myös eristys- ja täyttötyöt. Routaeristeet estävät pakkasen tunkeutumisen maaperään, johon talo rakennetaan.

Radonputkistot ja kaapelointityöt

Kokonaisvaltainen maatyöurakointi pitää sisällään myös radonputkistot ja tontin kaapelointityöt. Radonputkistojen avulla saadaaan poistettua haitallisia radonkaasuja, joita voi erittyä sisäilmaan maaperästä.

Rakennuksen ulkopuoliset lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähkötyöt

Tarjoamme kaikki maanrakennuksen kannalta tarpeelliset lämpö-, vesi-, ilmastointi ja sähkötyöt. Niiden lisäksi pakettiin kuuluu kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston asentaminen.

Perustukset

Perustustöihin kuuluvat perustussuunnitelmat, maanvarainen perustus, paaluperustukset ja tukimuurit.

Kallion louhinta ja viranomaisilmoitukset

Louhintatöihin sisältyy louhintatyösuunnitelmat, viranomaisilmoitukset sekä tarvittavat naapurikiinteistöjen katselmukset.

Tarvitsemasi paalutukset

Teemme teräspaalutuksia, teräsbetonipaalutuksia, porapaalutuksia, stabilointia, tarvittavia naapurikiinteistöjen katselmuksia ja tärinämittauksia tarpeesi mukaan.

Halutessasi piha- ja viherrakennus

Halutessasi teemme tontillesi nurmetukset, istutukset, asfaltoinnit, kivetykset ja istutusaltaat sekä aidat.