Usein kysytyt kysymykset

Muuttovalmiin talopaketin rakennuttaminen voi herättää monenlaisia kysymyksiä. Tälle sivulle olemme koonneet listan tavallisimmin kysytyistä asioita – toivottavasti löydät niistä sinulle hyödyllistä tietoa. Jos sinulla herää muita kysymyksiä Designtalon talopaketeista, voit ottaa yhteyttä suoraan meihin.

Muuttovalmis koti ja sen suunnittelu

Missä voin tutustua talopaketteihin?

Verkkosivujemme ja talokirjamme ja -esitteiden lisäksi voit tutustua viime aikoina valmistuneisiin Designtalon malleihin taloesittelyissämme ympäri Suomea. Osa esittelyistä on virtuaaliesittelyjä, osa vastuullisesti järjestettyjä, ajantasaisia koronaohjeita noudattavia perinteisiä esittelyjä.

Pitääkö minulla olla valmiina tarkka suunnitelma haluamastani kodista?

Talomyyjämme auttaa sinua heti suunnittelusta lähtien. Designtalolla on paljon valmiita paketteja, ja niitä muuntelemalla löytyy varmasti sinun toiveisiisi ja tontillesi sopiva ratkaisu. Talomallejamme voidaan muokata niin pohjaratkaisuiltaan kuin julkisivultaan vastaamaan tarpeitasi ja toiveitasi.

Mitä muuttovalmis talopaketti sisältää?

Täydellisen muuttovalmiiseen Designtaloon kuuluvat kiintokalusteet, kodinkoneet, pintamateriaalit ja tulisijat valintojesi mukaan. Tarkista koko Designtalon toimituslaajuus.

Voinko valita muuttovalmiin kotini kalusteet ja kodinkoneet itse?

Kalustesuunnittelu tehdään yhdessä kalustetoimittajien kanssa kaikkien asiakkaidemme kanssa erikseen, joten voit vaikuttaa itse kaikkeen.

Miten voin valita eri toimittajien vaihtoehdoista kerralla minulle sopivat?

Designtalo Studiolla voit suunnitella omaa kotiasi yhdessä talomyyjämme kanssa. Studioilla sisustusvalinnat, esimerkiksi laatat ja lattiamateriaalit, voi hoitaa yhdessä paikassa, joten sinun ei tarvitse tutustua vaihtoehtoihin useissa eri liikkeissä. Lue lisää Designtalo Studioista.

Mistä saan rakennuslupaan tarvittavat suunnitelmat?

Kaikki rakennuslupaan vaadittavat suunnitelmat toimitetaan sinulle Designtalolta – myös maaperätutkimuksen saat tarpeidesi mukaan.