Näin toimimme

Designtalo tarjoaa sinulle ja perheellesi laadukkaan ja huolettoman kodin vuosikymmeniksi eteenpäin. Suunnittelemme ja valmistamme ensiluokkaisia koteja, joista olemme ylpeitä.

Tarjoamme reilun 30 vuoden kokemuksella korkealaatuisen, muuttovalmiin kokonaisuuden, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan. Olemme toteuttaneet jo yli 7000 suomalaista kotia. Valitsemalla Designtalon saat käyttöösi Suomen vankimman muuttovalmisasiantuntijuuden. Oma koti on elämän tärkein hankinta, joten haluamme varmistaa, että jokainen asiakkaamme viihtyy unelmiensa talossa.

Arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, prosessiosaamisen parhaat asiantuntijat ja monet muut ovat yhdistäneet osaamisensa, jotta voimme tarjota sinulle parasta koko kotisi elinkaaren ajaksi.

Älykäs valinta

Pidämme huolen, ettet saa ainoastaan unelmiesi kotia arkkitehtonisessa mielessä, vaan tarjoamme myös helppoutta asumiseen älykkäiden kodin ratkaisujemme kautta. Tarjoamme kaikille Nordic-talojen ostajille maksutta avaimettoman älylukon pääsisäänkäynnin oveen. Tämän mahdollistavat arvostetut yhteistyökumppanimme: uuden ajan älylukko Abloy Yale sekä luotettava Kaski-ovi.

Lue lisää

Asiantuntevaa palvelua

Tavoitat talomyyjäsi aina, kun kaipaat asiantuntijan mielipidettä. Designtalon talomyyjä on aito asiantuntija, jolla on osaamista löytää oikeat ratkaisut juuri sinulle.

Siirry talomyyjiin

Asiakaskohtaista suunnittelua

Talomallistomme on luotu suomalaisten toiveiden pohjalta. Kodeissamme yhdistyy ratkaisuiltaan tehokas ja tyylitajuinen, mutta samalla oivaltava suunnittelu. Nordic-malliston talot edustavat kolmea skandinaaviseen makuun harkitusti suunniteltua kokonaisuutta. Tyylisuunnat eroavat toisistaan arkkitehtonisissa ratkaisuissa, materiaalivalinnoissa ja kodin tunnelmassa.

Katso eri tyylisuunnat

Teknistä edelläkävijyyttä

Designtalolla on sertifioitua ja todistettua osaamista. Olemme uudistaneet toimialaamme, kehittäneet uusia toimintatapoja sekä teknisiä ja rakenteellisia ratkaisuja. Olemme valmistaneet kaikki talomme matalaenergiataloina vuodesta 2009 lähtien. Vuonna 2011 saimme ensimmäisenä toimijana VTT:n sertifikaatin muuttovalmiille passiivitalo-talopaketillemme. Meillä on oma, mallisuojattu ja vesitiivis kaukaloratkaisu, joka asennetaan kotisi teknisen tilan lattiaan.

Turvallisuus

Huolehdimme työmaan turvallisuudesta tarkasti. Olemme kehittäneet ja mallisuojanneet oman telineratkaisun, jonka avulla työmaalla voidaan työskennellä turvallisesti sekä laadukkaasti. Siisti ja suunnitelmallinen työmaa luo turvallisuutta sekä työntekijöille että sinulle.

Katkeamaton kuivaketju

Designtalo on kuiva kumppani – mitä rakentamiseen tulee. Olemme luoneet talosi rakennusosille katkeamattoman kuivaketjun, jotta sinä voisit viettää huolettomia vuosia uudessa kodissasi. Kaikki uuden kotisi osat valmistetaan Designtalon omalla suurelementtitehtaalla Nivalassa.

1

Osat ja elementit varastoidaan kuivassa ja lämpimässä sisäilmassa.

2

Suurelementit ja osat kuljetetaan tontillesi säältä suojassa vasta juuri ennen niiden pystytystä.

3

Asennusryhmämme vastaanottaa elementit ja käynnistää kotinne pystytyksen välittömästi.

4

Päivässä tai kahdessa kotinne on pystytetty ja betonilattia jähmettyy kuivissa sisätiloissa.