Virtuaaliesittelyt ovat olleet menestys, perinteisten taloesittelyjen määrä nousee kesällä

Designtalon tänä keväänä aloittamat talojen virtuaaliesittelyt ovat olleet menestys. Ihmiset ovat löytäneet ne, ja palaute on ollut kiittävää. Toistaiseksi virtuaaliesittelyssä olevien kohteiden määrä ei ole suuri, mutta niitä on tulossa kesäkuun alussa reilusti lisää.

Designtalon Etelä-Suomen myyntipäällikkö Juhana Sallinen on pannut merkille, että kuluva kevät on tuonut Designtalolle virtuaaliesittelyjen suosion lisäksi muitakin käytäntöjä, jotka jäävät todennäköisesti elämään tulevaisuudessakin.

”Perinteisesti olemme aina tavanneet ihmisiä kasvotusten, ja varmasti tapaamme pääosin jatkossakin, mutta uskoisin, että Teams-palaverit ovat tulleet jäädäkseen”, Sallinen arvioi.

Perinteisiä esittelyjä lisää kesällä

Suomen hallitus on lieventänyt ihmisten kohtaamisiin liittyviä kokoontumisrajoituksia kesäkuun alusta alkaen. Designtalolle se tarkoittaa sitä, että monelle ostopäätöksen kannalta merkittäviä taloesittelyjä voidaan järjestää taas enemmän.

Kevään aikana taloesittelyjä on pyritty järjestämään virtuaaliesittelyjen lisäksi yksityisesittelyinä sekä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa siten, että asiakkaat ovat voineet seurata niitä kotisohviltaan.

”Myyntiporukalla olemme käärineet hihat ja taipuneet etämyyjiksi kevään aikana. Odotuksissa on, että perinteisten esittelyjen määrä nousee taas kesällä”, Sallinen toteaa.