Hyödynnä kevätetu – jopa 7000 euron arvoinen ekologinen varustepaketti unelmiesi Designtaloon

Unelmiesi ekologinen koti odottaa juuri sinua!

Meille Designtalolla vastuullisuus on tärkeää ja siksi haluamme tarjota myös sinulle mahdollisuuden elää ja asua ekologisemmin unelmiesi kodissa.

Kun teet talokaupat 1.–31.5.2022 välisenä aikana, saat kaupan päälle jopa 7000 euron arvoisen ekologisen varustepaketin valintasi mukaan.

Vaihtoehtoina on kodin päivitys hiilineutraaliksi ECO2-taloksi tai 3 kW aurinkopaneelit veloituksetta. Kysy myös muista alueellisista huippueduista oman alueesi myyjältä.

Etuja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti. Talomyyjämme auttavat sinua sopivan edun – ja unelmiesi kodin – valitsemisessa.

Ota yhteyttä

Valitse etusi, jonka arvo on jopa 7000 euroa

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päivittää uusi Designtalosi todelliseksi ekotaloksi joko täysin veloituksetta tai merkittävällä alennuksella. Edun arvo on jopa 7000 euroa.

Voit valita edun seuraavista vaihtoehdoista:

Talon päivitys hiilineutraaliksi ECO2-taloksi veloituksetta

  • ECO2-taloissa ympäristöystävällisyys on otettu huomioon rakentamisen joka vaiheessa: rakennusmateriaaleissa, sisustuksessa ja varustelussa. Esimerkiksi eristeenä käytetään ekovillaa, sisäpinnoissa hengittäviä sisämaaleja ja valaistuksessa energiaa säästäviä LED-valoja.
  • ECO2-talo on luonnollisesti hengittävä, ilmanlaadultaan verraton, materiaaleiltaan kestävä ja päästöiltään hiilineutraali koti. 

Aurinkopaneelit 3 KW veloituksetta (rajoitettu erä)

  • Uusiutuvalla aurinkosähköllä säästät energiakuluissa huomattavia summia ja osallistut samalla ilmastonmuutoksen torjumiseen.
  • 3 kW:n aurinkosähköjärjestelmä sopii noin 10 000 kWh:n vuosikulutukseen.

Kysy myös muista alueellisista huippueduista oman alueesi myyjältä!

Hyödynnä etusi nyt ja ota meihin yhteyttä

Lämpimät puunsävyt pehmentävät olohuoneen tunnelmaa.

Designtalo tarjoaa sinulle ja perheellesi laadukkaan ja huolettoman kodin vuosikymmeniksi eteenpäin

Me muuttovalmiiden pientalojen edelläkävijänä pidämme huolen siitä, että budjettisi pitää ja pääset muuttamaan sovitussa aikataulussa. 

Omakotitalo on yksi elämäsi suurimmista hankinnoista. Niin merkittävässä projektissa kumppaniksi kannattaa valita vakavarainen, luotettava, suomalainen toimija, joka pysyy rinnallasi taloprojektisi alusta loppuun ja vielä siitäkin eteenpäin, vaikka maailma ympärillä myllertäisi. 

Kampanjaehdot

Kampanja on voimassa 1.–31.5.2022 aikana tehtyihin uusiin talokauppoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.