Designtalo Auroran Ruusu keittiö

Rakentaja, hyödynnä kevätedut!

Hyödynnä Designtalon kevätedut

Kevätkampanjasta löydät huikeita etuja energiatehokkuuteen sekä ympäristö- ja budjettiystävälliseen lämmitykseen. Edun arvo on jopa 10 000 €!

Edut ovat voimassa rajoitetun ajan uusille talokaupoille, joten ole nopea. Kysy lisää eduista oman alueesi myyjältä tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

Osallistu kevätarvontaan ja voit voittaa 10 000 € uuden Designtalosi rakentamiseen

Suunnitteletko uuden kodin rakentamista tänä tai ensi vuonna? Osallistu kevätarvontaan, jossa arvomme yhdelle onnekkaalle uuden Designtalon rakentajalle 10 000 € Designtalo-lahjakortin. Lahjakortin voi käyttää uuden talopaketin oston yhteydessä.

Täytä alla oleva lomake ja olet mukana arvonnassa. Myyjämme voi olla sinuun yhteydessä arvontaan osallistumisen jälkeen. Arvonta on suunnattu oman kodin rakentamista suunnitteleville yksityishenkilöille. Katso arvonnan säännöt ja lisätiedot henkilötietojen käsittelystä täältä.

Osallistuitko jo edelliseen, 10 000 € arvoisen talonrakennusrahan arvontaamme? Jos osallistuit, olet automaattisesti mukana myös kevätarvonnassa!

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille. Voittaja on Nea L. Sipoosta, onnittelut!

Näistä syistä kannattaa valita Designtalo

Muuttovalmis koti yhdellä sopimuksella

Muuttovalmis on huolettomin ja helpoin tapa rakentaa oma koti. Rakentaminen järjestyy yhdellä sopimuksella, budjetilla ja aikataululla joka pitää.

Parhaat asiantuntijat palveluksessasi

Tunnemme erityistä ammattiylpeyttä osaamisestamme ja siitä, että asiakas on aina ollut meille tärkein. Sinulle se näkyy erinomaisessa palvelussa ja projektiin sitoutumisessa.

Suunnitellaan yhdessä sinulle paras koti

Mallistomme on lähtökohta yhteiselle suunnittelulle, jossa löydämme perheellesi parhaat arjen ratkaisut, pohjakuvasta sisustukseen, sinulle sopivalla budjetilla.

Laatu on se miksi meitä suositellaan

Me toimme muuttovalmiit kodit Suomen markkinoille jo 30 vuotta sitten ja tiedämme miten niitä rakennetaan laadukkaasti. Viimeistelymme laatu on alan parasta ja myös siksi meitä suositellaan.

Arvonnan säännöt

Designtalon kevätarvonta

1. Arvonnan järjestäjä: Designtalo / Den Finland Oy, Pakkalankuja 7, 01510 Vantaa

2. Arvonnan yhteydessä tallennettuja henkilötietoja käsitellään Den Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterissä määritellyllä tavalla.

3. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus arvontaan on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. DEN Finland Oy:n omat työntekijät tai kampanjan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät tai edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan. Osallistuminen on ilmaista.

4. Kampanja-aika: Arvontaan voi osallistua 13.2.2023-31.3.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Arvontaan osallistuvat automaattisesti myös kaikki 10 000 € arvoisen talonrakennusrahan arvontaan osallistuneet rakentamisaikeissa olevat henkilöt. Palkinnon arvonta suoritetaan 4.4.2023. Designtalo pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

5. Palkinnot: Designtalo arpoo kampanja-aikana arvontaan osallistuneiden kesken 10 000 € Designtalo-lahjakortin. Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kk voiton ilmoituksesta. Lahjakortin voi käyttää uuden muutto- tai sisustusvalmiin Designtalo-talopaketin oston yhteydessä. Lahjakortti luovutetaan voittajalle talokaupan yhteydessä.

6. Arpajaisvero: DEN Finland Oy maksaa mahdollisen arpajaisveron.

7. Arvontaan osallistuminen: Arvonta on käynnissä Designtalon verkkosivuilla designtalo.fi/kevatedut/. Arvontaan osallistuminen edellyttää lomakkeen täyttämistä kokonaisuudessaan. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran. Arvontaan osallistuminen edellyttää markkinointiluvan antamista Designtalolle. Voit kuitenkin poistua uutiskirje- ja taloesittelykutsulistalta milloin tahansa. Mikäli et halua saada kutsuja taloesittelyihin, voit lähettää viestiä markkinointi@den.fi.

8. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän hallinnoimissa kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. Mikäli voittaja kieltäytyy palkinnosta kirjallisesti, niin järjestäjä voi arpoa uuden voittajan.

9. Järjestäjän vastuu: Mikäli arvonnasta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

10. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

11. Palkinnon vaihto ja siirto: Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Palkinnon siirtäminen toiselle henkilölle edellyttää Den Finland Oy:n suostumuksen.

12. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla.

13. Mikäli voittaja on hankkinut kampanja-aikana Designtalon tuotteita tai palveluita, hyvitetään voittajalle palkinnon arvoinen rahasumma laskusta (sis alv 24 %).

14. Kampanjan päättymisestä sekä arvontatuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

15. Voittaja sitoutuu talokohteen esittelyyn tuotteiden osalta Designtalon verkkosivuilla. Kohde-esittelyn toteutustavasta (artikkeli, valokuvaus) sovitaan yhdessä voittajan kanssa.

16. Arvontaan osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.