Huvilat

Poimi mieleisesi mallit niin räätälöidään unelmiesi huvila

Irtoa arjesta täydellisessä vapaa-ajan asunnossasi. Olipa se sitten kaukana kaikesta keskellä luontoa tai parhaiden harrastusmahdollisuuksien äärellä, Designtalon huvilat räätälöidään juuri sinun unelmiesi mukaan. Valitse malli, josta lähdemme liikkeelle, niin suunnitellaan sinulle siitä yhdessä upea kokonaisuus, jossa olet 100 % vapaalla.

Huoneistoala

Näytä

Jos et löytänyt itseäsi miellyttävää mallia, niin ota yhteyttä oman alueesi kotiräätäliin. Räätälöidään sinulle täysin oma malli!

Huvila unelmiesi mukaan

Arvostitpa aktiivista harrastamista tai omaa rauhaa ja rantaa, haluamme tehdä unelmiesi huvilan toteuttamisesta niin helppoa kuin suinkin. Meidän kanssamme rakentaessa voit merkitä huvilasi varman valmistumispäivän kalenteriin jo kaupasta sovittaessa – se päivä pitää. Ja niin pitää myös sovittu hinta.

Jos haluat tehdä muutoksia, saat huvilasi juuri sellaisena kuin haluat: voit esimerkiksi muuttaa huoneiden sijaintia, muokata tiloja sisäseinien avulla, vaikuttaa ikkunoiden määrään, kokoon ja malleihin, laajentaa terassia ja muuttaa halutessasi ulkovuorauksenkin. Kotiräätälisi auttaa sinua tekemään unelmistasi totta.