Tarjouslaskentapäivä

Onko omakotitalon rakentaminen ajankohtaista lähivuosina? Mietityttääkö muuttovalmiin kodin rakentamisen kustannukset ja projektissa huomioitavat asiat?

Designtalon yksilöllisesti muunneltavan Nordic-malliston rinnalla on myös suureen suosioon noussut, viimeisen päälle mietitty ja valmiit tilaratkaisut sisältävä Ideal-mallisto! Edullisen Ideal-malliston muuttovalmiita talomalleja voi varustella omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan.

Tule kuulemaan tarkemmin Designtalon tarjoamista kotimahdollisuuksista,  lunastamaan tuhansien eurojen kesäetu sekä osallistumaan arvontaan, jossa arvotaan tarjouslaskentapäivillä kävijöiden kesken 150 euron arvoinen Verkkokauppa.com -lahjakortti. Halutessasi voit saada Ideal-mallista tarjouksen jo paikan päällä. Meillä on vahva aluetuntemus ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanit myös Pohjois-Karjalassa, sillä olemme rakentaneet itäiseen Suomeen jo satoja muuttovalmiita koteja. Kokeneet talomyyjämme Tuure Haavisto ja Eetu Rissanen antavat mielellään kokonaiskustannusarvion ja neuvovat projektin eteenpäin viemisessä. Tervetuloa!

Pannu on kuumana ja tarjolla pientä purtavaa. Olet tervetullut myös lasten kanssa!

Osoite: Merimiehenkatu 37, Joensuu