Tarjouslaskentapäivä

Onko omakotitalon rakentaminen ajankohtaista lähivuosina? Mietityttääkö muuttovalmiin kodin rakentamisen kustannukset ja projektissa huomioitavat asiat? Tarvitsetko apua kotiprojektin suunnittelussa?

Designtalon yksilöllisesti muunneltavan Nordic-malliston rinnalla on myös suosittu, viimeisen päälle mietitty ja valmiit tilaratkaisut sisältävä Ideal-mallisto! Edullisen Ideal-malliston muuttovalmiita talomalleja voi varustella omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan.

Tule Raision Studiolle kuulemaan tarkemmin Designtalon tarjoamista kotimahdollisuuksista, lunastamaan tuhansien eurojen kesäetu sekä osallistumaan arvontaan, jossa arvotaan tarjouslaskentapäivillä kävijöiden kesken 150 euron arvoinen Verkkokauppa.com -lahjakortti! Meillä Designtalolla on vahva aluetuntemus ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanit myös Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella, sillä olemme rakentaneet maakuntiin yhteensä jo yli tuhat muuttovalmista kotia. Kokeneet talomyyjämme Janne Junnila, Niko Kottonen ja Tuomo Ruusunen antavat halutessasi kokonaiskustannusarvion ja neuvovat projektin eteenpäin viemisessä. Tervetuloa!

Pannu on kuumana ja tarjolla pientä purtavaa. Olet tervetullut myös lasten kanssa!

Osoite: Tuotekatu 7, Raisio