Kustannuslaskentailta

Haaveiletko omakotitalon rakentamisesta, mutta rakentamisen kustannukset mietityttävät? Miksi kannattaa nyt rakentaa? Tervetuloa Ideal 123 Plus -talon esittelyyn ja kustannuslaskentailtaan kuulemaan Designtalon tarjoamista kotimahdollisuuksista!

Esittelemme kustannuslaskentaillan yhteydessä suureen suosioon nousseen, valmiit tilaratkaisut sisältävän ja viimeisen päälle mietityn Ideal-malliston muuttovalmiin talomallin, Ideal 123 Plus. Edullisen Ideal-malliston muuttovalmiita talomalleja voi varustella omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Designtalon Nordic-mallisto puolestaan mahdollistaa monipuolisen muuntelun omien tarpeiden mukaan ja sisältää kolme erilaista tyylisuuntaa.

Tule paikan päälle lunastamaan tuhansien eurojen kesäetu sekä osallistumaan arvontaan, jossa arvotaan tarjouslaskentapäivillä yhteystietonsa jättäneiden kesken 150 euron arvoinen Verkkokauppa.com -lahjakortti. Asiantunteva talomyyjämme Eetu Rissanen antaa halutessasi mukaasi kustannusarvion sekä neuvoo projektin eteenpäin viemisessä. Saat kustannusarvion veloituksetta ja sitoumuksetta.

Tilaisuudessa voit jututtaa myös sisustussuunnittelija Emilia Kareninaa, joka antaa ajankohtaiset vinkit rakentamisen trendeistä. Pannu on kuumana ja tarjolla pientä suupalaa. Olet lämpimästi tervetullut myös lasten kanssa!

Osoite: Kaunismäenrinne 28, Kuopio