Työpäällikkö, projektiliiketoiminta

Työpäällikkö, projektiliiketoiminta

« Takaisin avoimiin paikkoihin

Oletko kiinnostunut toimimaan Design-Talon yhteistyökumppaneina toimivien rakennusliikkeiden ja rakennuttajien pientalokohteiden parissa? Projektiliiketoimintamme kehittyy nopeasti ja haemme Uudenmaan alueelle

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Työn onnistuminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuista työasennetta. Sinulla on vähintään rakennusmestarin tai -insinöörin tutkinto sekä kokemusta esimiestyöstä. Olet energinen ja organisointitaitoinen, toimit tehokkaasti paineenkin alla. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Kokemus pientalorakentamisesta katsotaan eduksi ja arvostamme erityisesti osaamista ja kokemusta isommista aluerakentamisen pientalokokonaisuuksista.

Tarjoamme alan johtavan, aktiivisesti kehittyvän yrityksen vahvan tuen, erinomaisen kollegaverkoston ja kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Kai Aatsinki, 040 166 3310. Hakemukset 31.8.2017 mennessä osoitteeseen kai.aatsinki@designtalo.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.