Toimistosihteeri

Toimistosihteeri

« Takaisin avoimiin paikkoihin

Tule menestymään kanssamme! Pohjolan Design-Talo -konsernin voimakkaasti kasvava liiketoiminta vaatii lisää ammattilaisia. Haemme nyt pääkonttorillemme Oulunsaloon vakituiseen työsuhteeseen:

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat puhelinvaihteenhoito, asiakaspalvelu ja kahvitukset. Lisäksi vastaat muun muassa arkistojen ja varastojen ylläpidosta, postituksista, matkavarauksista sekä laskujen ja työmaakuvien käsittelystä. Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja täsmällisyyttä. Vaihtuvat tilanteet ja alati kasvava organisaatio vaativat joustavaa työotetta ja paineensietokykyä. Aikaisempi kokemus ja tuntemus rakennusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavan, aktiivisesti kehittyvän konsernin palveluksessa kilpailukykyisine etuineen sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilaustoiminnan vastaava Katja Lepistö. Tiedustelut sähköpostitse katja.lepisto@designtalo.fi tai puhelimitse soittoaikoina: ti 14.11. klo 12-14 ja pe 17.11. klo 9.30-11.30, puh. 040 357 3649.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 22.11.2017 mennessä osoitteeseen katja.lepisto@designtalo.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.