Meille töihin

Talomyyjä

« Takaisin avoimiin paikkoihin

Talomyyjän tehtävässä toimit aktiivisessa myyntitehtävässä ja reagoit tarjouspyyntöihin sekä tiedusteluihin, jotka koskevat kuluttaja-asiakkaiden rakennusprojekteja. Designtalo on muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä ja yritys tarjoaa asiakkaille nyt ensimmäisenä Suomessa pohjatutkimuksen ja maatyöt osana muuttovalmista kotia, joten yhteydenottoja tulee runsaasti. Kartoitat asiakkaiden tarpeita, tapaat heitä Designtalo Studiolla Vantaalla, heidän kotonaan tai rakennuspaikoilla ja esittelet Designtalon mahdollisuuksia. Raportoit työstäsi myyntipäällikölle. Työskentelet Vantaan toimipisteeltä tai kotikonttorilta käsin, tämä on sovittavissa. Tärkeintä on kuitenkin, että olet valmis työskentelemään Uudenmaan alueella ja palvelemaan asiakkaita heille soveltuvana ajankohtana. Tehtäväsi on keskeinen asiakkaamme kotiunelman toteutuksessa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta aktiivisesta myyntityöstä, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Talomyyjän työssä on eduksi, mikäli sinulla on taustaa pientalorakentamisesta. Olet ehkä aiemmin rakentanut itsellesi talon, tehnyt projektimyyntiä tai myynyt rakentamisen tuotteita tai palveluita. Merkittävin menestystekijä on asiakasta arvostava ja oppimishaluinen asenne. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on vakuuttava ja luottamusta herättävä ote ihmisten kanssa. Olet tiimipelaaja ja osaat myös kertoa muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisesta asiakkaille innostavalla tavalla. Suuren asiakasmäärän vuoksi myyntityö edellyttää hyvää työtehtävien priorisointikykyä. Designtalo tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään, alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen, erinomaisen kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset edut.

Tarjoamme sinulle:
– monipuolisen työn muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijäyrityksessä
– tehokkaat myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat
– motivoivan ja kilpailukykyisen palkkausmallin
– paikan asiantuntevassa ja dynaamisessa tiimissä
– kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen

Odotamme sinulta:
– asiakasta arvostavaa ja oppimishaluista asennetta myyntityöhön, aiempi kokemus aktiivisen myynnin parista on hyödyllinen
– kiinnostusta toimialaa kohtaan, pientalorakentamisen kokemus on eduksi
– erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja ajantasaisia IT-taitoja
– aikaansaavaa asennetta sekä kykyä itseohjautuvaan ja aktiiviseen työskentelyyn

Jos kiinnostuit, hae tehtävään Empore-rekrytointipalvelun kautta tästä linkistä 22.1.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh: 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.