Projekti-insinööri

Projekti-insinööri

« Takaisin avoimiin paikkoihin

Design-Talo on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen valmistaja, jonka emoyhtiö on Den Finland Oy. Haemme nyt projektiliiketoimintayksikön osaavaan tiimiin Vantaalle energistä ja kehittymishaluista

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Projekti-insinöörinä toimit viiden hengen asiantuntijatiimissä ja olet tiimin tärkeimpiä resursseja toimien projektipäällikön apuna erilaisissa tehtävissä. Haettavan henkilön tehtäviin kuuluu mm. muutoshinnoittelu, aikataulujen laatiminen (toimitusseuranta), osallistuminen työmaakokouksiin, työ- ja projektipäälliköiden auttaminen vaativammissa selvittelyasioissa sekä avustaminen erillisten tarjouspyyntöjen kokoamisessa.

Projekti-insinööri avustaa tiimiä kirjallisessa aineistossa, esimerkiksi laatimalla sopimusliitteitä valmiista pohjista, kokoamalla luovutusaineiston ja ylläpitämällä materiaalipankkia. Tämän lisäksi projekti-insinööri voi avustaa asukasmuutoskirjauksissa sekä tehdä ja koostaa esitemateriaaleja kohteittain muun tiimin avustamana. Mikäli hakijalla on suunnitteluvalmiuksia, tehtäviin kuuluvat myös avustavat työt ARK-suunnittelutehtävissä, kuten alustavien luonnosten tekeminen. Olet luonteeltasi joustava ja tarvittaessa voit toimia myös rakennusorganisaation tukena mm. tilaajavastuuasioiden dokumentoinnissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää muutaman vuoden ajalta rakennustoimialan tuntemusta ja teknistä osaamista. Koulutukseltasi voit olla esim. AMK-insinööri tai diplomi-insinööri, tai sinulla on tehtävään sopiva muu koulutustausta.

Sinulta odotetaan:

  • ymmärrystä rakennustoimialasta (1-3 vuotta)
  • hyviä vuorovaikutustaitoja; kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, englannin kielen taito katsotaan eduksi
  • hyviä atk-taitoja (mm. Microsoft Office)
  • kykyä työtehtävien priorisointiin ja organisointiin

Hakijalta edellytetään aktiivista asennetta ja kykyä tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa. Kannat vastuun omasta asiantuntija-alueestasi. Tarjoamme sinulle uusia haasteita ja loistavan tilaisuuden näyttää osaamisesi mielenkiintoisissa tehtävissä alati kasvavassa organisaatiossa.

Jätä hakemuksesi osoitteeseen 30.4.2018 mennessä henrik.haukanhovi@rekryhaku.fi nimelläsi ja otsikolla ”Projekti-insinööri” varustettuna. Rekrytoinnin toteuttaa Rekryhaku Finland Oy.