Perustussuunnittelija ja rakennesuunnittelijoita

Perustussuunnittelija ja rakennesuunnittelijoita

« Takaisin avoimiin paikkoihin

Tule menestymään kanssamme! Pohjolan Design-Talo -konsernin voimakkaasti kasvava liiketoiminta vaatii lisää ammattilaisia. Haemme nyt Vantaan, Tampereen, Turun, Vaasan Oulunsalon tai Nivalan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen:

PERUSTUSSUUNNITTELIJAA JA RAKENNESUUNNITTELIJOITA

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja itsenäisen työn voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Pääset käyttämään kykyjäsi laajasti ja saat mahdollisuuden kehittää toimintaamme – samalla oppien itse lisää. Perustussuunnittelijan tehtäviin kuuluvat betonirakenteiden, perustuksien ja pohjarakenteiden suunnittelu pientaloista teollisuusrakennuksiin. Rakennesuunnittelijana vastaat elementti-, puu- ja betonirakenteiden suunnittelusta teollisuusrakennuksiin ja pientaloihin. Myös tuotekehitys on osa tehtäväkenttääsi.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit olla hakemamme henkilö, mikäli lisäksi viihdyt monipuolisessa tehtäväkentässä, haluat ottaa vastuuta sekä kehittää tuotteita ja toimintaa. Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja tulokselliseen työhön hyvässä työyhteisössä. Voit vaikuttaa asioihin ja työskennellä arvostettujen ja laadukkaiden brändien parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuote- ja suunnittelupäällikkö Juho Karhumaa, p. 050 383 8567. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.9.2017 osoitteeseen juho.karhumaa@designtalo.fi.