IT-koordinaattori

IT-koordinaattori

« Takaisin avoimiin paikkoihin

Pohjolan Design-Talo -konsernin liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Oulunsalon pääkonttorillemme

IT-koordinaattoria

Toimit monipuolisissa IT-ympäristöön kuuluvien osien ylläpito- ja kehittämistehtävissä. Tietotekniikan moniottelijana osallistut tietoteknisten ratkaisujen arviointiin ja analysointiin sekä varmistat IT-asioiden päivittäisen sujuvuuden palvelimien, tietoliikenteen, työasemien ja osittain myös sovellusten osalta. Yritysostoinkin kasvaneessa toimintaympäristössämme ymmärrät järjestelmäintegraatioiden merkityksen ja osallistut käyttäjätukeen sekä järjestelmäkoulutuksiin.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta tietotekniikan alalta sekä ainakin muutaman vuoden kokemusta vastaavantyyppisistä IT-alan tehtävistä. Sovellusympäristöjen tunteminen ja VisualBasic tai Lotus Notes -ohjelmointikokemus katsotaan eduksesi. Olet luonteeltasi avoin, itseohjautuva ja toimelias. Toivomme, että sinulta löytyy kehitysideoita ja osaat tuoda ne rakentavasti esille. Olet parhaimmillasi pienen paineen alla, pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia ja sinulla on kyky pitää monta rautaa tulessa samanaikaisesti. Hyvät kommunikointitaidot ovat oleelliset myös toimittaessa yhteistyössä sekä sisäisen organisaation että ulkoisten kumppanien suuntaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän alan johtavassa ja edelleen kasvavassa yrityksessä osana 4 hengen dynaamista IT-tiimiämme. Tule menestymään kanssamme!

Lähetä suomenkielinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.9.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com/fi-fi. Lisätietoja antaa konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796.