Hankesuunnittelija

Hankesuunnittelija

« Takaisin avoimiin paikkoihin

Innostamme sinut huipulle! Pohjolan Design-Talo -konsernin voimakkaasti kasvava liiketoiminta vaatii lisää ammattilaisia. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle, Variston toimipisteeseen

HANKESUUNNITTELIJAA

Tehtävän pääpaino on Talliosakkeen toimitila- ja tilatarvesuunnittelussa, niin yrityksille kuin yksityisille. Tilasuunnittelu tehdään yhteistyössä myynnin ja tekniikan kanssa, asiakkaille voidaan räätälöidä suuriakin kokonaisuuksia. Työhösi kuuluu rakennusten mallintamista, tuotekehitystä, käyttösuunnitelmia, konseptointia ja suunnittelunohjausta. Yhteistyö arkkitehtitoimistojen sekä muiden kumppaneiden ja viranomaisten kanssa on olennainen osa työnkuvaasi. Työskentelet aluksi pienessä ja tehokkaassa suunnitteluryhmässä, tavoitteenasi on projektien vetovastuu. Työ vaatii reipasta otetta, vastuunottokykyä sekä täsmällistä luonnetta.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta. Toimenkuvaa on mahdollista laajentaa rakennuslupiin ja viranomaispuolelle tai rakenne- ja elementtisuunnitteluun. Katsomme eduksi 3D-mallintamistaidot sekä kokemuksen Vertex-ohjelmiston käytöstä.

Tarjoamme vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja toimenkuvaa. Tukenasi on huipputiimi, erinomainen kollegaverkosto sekä aktiivisesti kehittyvä ja menestyvä konserni.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Olli Mustaparta, p. 040 135 3900. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.11.2017 osoitteeseen olli.mustaparta@talliosake.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.