Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

Kouvolan Asuntomessutalo 2019

Designtalo rakentaa Kouvolan 2019 Asuntomessuille modernin ja kodikkaan kaksikerroksisen omakotitalon, Designtalon Airon Haaveen. Koti on suunniteltu kahden aikuisen ja yhden teini-ikäisen lapsen tarpeisiin. Lisäksi perheellä on kaksi aikuista, jo kotoa pois muuttanutta lasta, jotka tulevat vierailuillaan yöpymään vierashuoneessa.

Airon Haaveen alakertaan on sijoitettu valoisat aula- ja oleskelutilat, tilava kodinhoitohuone arjen pyykkirumbaa helpottamaan sekä viihtyisät pesutilat saunalla. Yläkerrasta löytyvät kodin kolme makuuhuonetta, aulan avara oleskelutila, vaatehuone ja moderni kylpyhuone. Kodin kruunaa lähes koko taloa reunustava tilava terassi sekä suuri yläkerran parveke!

Kohdetietoja:

  • kerrosala 177 m²
  • huoneistoala (sis. tekninen tila) 150 m²
  • kahdessa kerroksessa
  • vaakasuuntainen lautaverhoiltu julkisivu
  • Alakerta: oh, k, khh, s, ph, wc, tekn. tila
  • Yläkerta: 3 mh, vh, wc/kph, aula
  • Autokatos / varasto

 

Lisää kohdetietoja seuraavassa uutisessamme.

”Kodin kruunaa lähes koko taloa reunustava tilava terassi sekä suuri yläkerran parveke!”