Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

Jaakko Taivalkoski Design-Talon toimitusjohtajaksi

DI, eMBA Jaakko Taivalkoskella (s. 1973) on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusteollisuudesta Hartelan lisäksi myös NCC:ltä ja Lemminkäiseltä.

”Jaakon osaaminen sekä tavoitehakuinen ja osallistava johtamistyyli ovat juuri sitä mitä me haimme. Toivotamme Jaakon tervetulleeksi Design-Talon yrittäjähenkiseen joukkoon”, sanoo Design-Talon hallituksen puheenjohtaja Tuomo Raasio.

Taivalkoski on viimeisen kymmenen vuoden ajan toiminut rakennusliikkeiden johtotehtävissä ja omaa monipuolisen kokemuksen rakennusalasta.

”Rakennusliikeurani alkuvaihe keskittyi toimitilarakentamiseen ja laajentui myöhemmin myös kiinteistöliiketoimintaan. Viime vuosina painopiste on siirtynyt yhä enemmän asuntoliiketoiminnan suuntaan, mille Design-Talon toimitusjohtajuus on luontevaa jatkoa. Design-Talosta minut sai erityisesti kiinnostumaan sen asiakaslähtöinen toimintamalli ja alan vahvin tuloksentekokyky”, kertoo Taivalkoski.

Taivalkoski arvioi Design-Talon kehittämän Kotiräätälipalvelun sekä rakentamisen tehokkuuden ja laadun yksilöllisten omakotitalojen tuotannossa olevan rakennusalan sisällä ainutlaatuisia. Taivalkosken mukaan myös kasvava yhteistyö rakennusliikkeiden ja rakennuttajien sekä Rautakeskon kanssa ovat houkuttelevia kasvumahdollisuuksia.

”Kiinnostavaa on myös CapManin rooli omistajana ja mahdollisuus sijoittaa itsekin yhtiöön”, Taivalkoski toteaa.

Design-Talon edellinen toimitusjohtaja Saku Sipola siirtyy Sato Oyj:n toimitusjohtajaksi 24.6.2015 tiedotetulla tavalla.

”Olemme kutsuneet Sakun Sipolan jatkamaan työtään Design-Talon kehittämisessä hallituksen jäsenenä. Kiitämme Sakua hienosta työstä Design-Talon visionäärisessä uudistamisessa toimialalle haasteellisena aikana. Toivotamme Sakulle parhainta menestystä uusissa haasteissa”, jatkaa Raasio.

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Tuomo Raasio, CapMan Oyj p. 0400 405 682

 

Pohjolan Design-Talo Oy

Pohjolan Design-Talo Oy on Suomen johtava muuttovalmiiden omakotitalojen rakentaja. Design-Talon pääomistajia ovat pääomasijoittaja CapManin hallinnoimat rahastot. Merkittävinä osakkaina ovat myös valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen toimiva johto. Yrityksen liikevaihto on 62,9 MEUR (2014) ja se työllistää 161 henkilöä (2014). Design-Talolla on oma ulkoseinäelementtejä valmistava talotehdas Nivalassa sekä lvi- ja sähkötöitä toteuttava Design-Talo Tekniikka Iissä. Pohjolan Design-Talo Oy on Pientaloteollisuus PTT ry:n jäsen.