Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

Design-Talo esittelee uudenlaisen palvelumallin asuntomessuilla

Kivistön asuntomessualueelle rakentunut Design-Talon ryhmärakentamishanke sisältää kuusi korkeatasoista omakotitaloa. Aivan uudenlainen toteutustapa tuo huippuarkkitehtien osaamisen pientalorakentajien käyttöön ryhmärakentamismallin avulla. Hankkeen suunnittelutyö on tehty vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa – jokainen talo on asukkaidensa tarpeisiin räätälöity unelmakoti. Ryhmärakentaminen on edullinen tapa toteuttaa pientaloja ja oikea kumppani takaa turvallisen tavan rakentaa.

Design-Talon ryhmärakentamiskohteiden sisustuksesta vastaa sisustussuunnittelija Mikko Toppala. Alla esimakua tyylikkäistä kohteistamme, tervetuloa messuille tutustumaan tarkemmin!

img_4622img_4628img_4649img_4658

Design-Talon ryhmärakentamisalueella esitellään kolme upeaa, Mikko Toppalan sisustamaa kohdetta; numerot 11, 12 ja 13.