Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

Valtteri Bottas valitsi Design-Talon loma-asuntounelmansa toteuttajaksi

Valtteri Bottas ja Design-Talo allekirjoittivat sopimuksen Valtterin loma-asunnon rakentamisesta 23.12.2014.

”Pian aloitamme loma-asuntounelmani toteuttamisen Design-Talon kanssa Nastolassa. Halusin varman ja luotettavan kumppanin – siksi valitsin Design-Talon. Lisää uutisia tulossa matkan varrelta!” Bottas kertoo Facebook-sivullaan.

”Olemme erittäin iloisia ja otettuja Valtterin valinnasta. Käsitykseni mukaan Valtteri ihastui Sulkava –huvilamme arkkitehtuuriin ja saamaansa yksilölliseen suunnittelupalveluun. Luonnollisesti luotettava ”etärakentamisen” mahdollisuus on Valtterin työssä äärettömän tärkeää”, hymyilee toimitusjohtaja Saku Sipola.

Seuraa sinäkin projektia kanssamme!

SONY DSCsulkava