Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

Suomen suurin taloesittely houkutteli paikalle runsaasti väkeä

Harmaana marraskuun päivänä Design-Talo sai positiivisen paljon väkeä liikkeelle järjestämällä mittavan taloesittelytapahtuman sunnuntaina 23.11. Espoon Uusmäessä. Tapahtumassa oli avoimet ovet kahdeksassa yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin räätälöidyssä kaksikerroskodissa. Osa taloista on vielä rakenteilla, osa muuttoa vaille valmiina ja osassa jo asutaan – tapahtuman vierailla oli siis oiva mahdollisuus tutustua kodinrakentumisen erilaisiin vaiheisiin ja keskustella kasvotusten sekä asukkaiden että rakentamisen asiantuntijoiden kanssa. Koleana päivänä myös kuuma makkara ja kahvi maistuivat taloihin tutustumisen lomassa.

LÄMMIN KIITOS KAIKILLE KÄVIJÖILLE!

suomen_suurin_taloesittely_espoo_2014