Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

Kesäedut voimassa Asuntomessujen ajan!

kesakampanja_2014

TUHANSIEN EUROJEN ARVOISET KESÄEDUT
Tehdessäsi kaupat Design-Talon kanssa uudesta muuttovalmiista tai sisustusta vaille valmiista kodista tai vapaa-ajan asunnosta, voit valita tuhansien eurojen arvoisista kesäeduista mieleisesi. Ole nopea, sillä etuja on rajoitettu määrä! Ajankohtaisin tieto käyttämättömistä eduista on kotiräätäleillämme, joilta voit tarkistaa tilanteen soittamalla. Kotiräätäliemme yhteystiedot löydät täältä.
KIVEN KOVA -ETU 3 kpl, arvo 12 000 euroa
Rapattu julkisivu on lähes huoltovapaa. Nyt saat kivipinnan 12 000 € edullisemmin.

KELLARIETU 3 kpl, arvo 12 000 euroa
Jos sinulla on rinnetontti tai tarvitset lisää neliöitä tiiviillä alueella, saat nyt enemmän tilaa edullisemmin.

EKOVILLA-ETU 3 kpl, arvo 5 000 euroa
Saat 5 000 € euron alennuksen ostaessasi kotiisi luonnonkuiduista valmistetut eristeet. Kun eristeeksi on valittu puukuitu, korvataan höyrynsulkumuovi kosteutta ohjaavalla ilmansulkukankaalla, joka varmistaa rakenteen turvallisuuden ja ilmatiiviyden.

SISUSTUSETU 4 kpl, arvo 6 000 euroa
Saat 6 000 € edestä korkealuokkaisia sisustusmateriaaleja Design-Talon valikoimista uuteen kotiisi.

UUSIUTUVA ENERGIA -ETU 4 kpl, arvo 8 000 euroa
Saat 8 000 € edun, kun valitset uuteen kotiisi lämmönlähteeksi maalämmön.

PASSIIVIETU 3 kpl, arvo 7 000 euroa
Passiivitalon lämmön tarve on minimaalinen tavalliseen omakotitaloon verrattuna. Rakennuta uusi kotisi passiivitalona ja kuittaa ensimmäiset säästöt jo kaupanteossa.

PAALUTUSETU 2 kpl, arvo 7 000 euroa
Jos tonttisi maapohja edellyttää paalutusta, saat tällä edulla 7 000 € alennuksen paalutetuista perustusratkaisuistamme.
Kampanjan myyntiaika on 11.7.-10.8.2014 tai kunnes edut loppuvat. Talotoimitus vuoden 2014 loppuun mennessä. Kesäetuja on rajoitettu määrä. Edut koskevat vain uusia tilauksia. Edun voit lunastaa talokaupan yhteydessä ja siitä on sovittava kotiräätälin kanssa kaupantekohetkellä. Yhteen kauppaan voit saada vain yhden edun. Valitsemasi etu kirjataan sopimukseen, eikä sitä voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.