Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

Talotehtaalta vastalääke kehysriihen karulle annille – hyvittää asiakkaidensa lapsilisämenetykset

– Suomen halutuin asumismuoto on pientaloasuminen. Edullisimmat asuinneliöt syntyvät yhä pientaloihin. Myös ylläpitokustannukset ovat pientalossa muita asumismuotoja alhaisemmat, sillä omakotiasukas hoitaa monta asiaa omatoimisesti. Tässäkään talouden tilanteessa omakotiasumisen unelma ei saa karata liian kauas, sanoo Pohjolan Design-Talo Oy:n toimitusjohtaja Saku Sipola.

Vastauksena tiukentuvaan talouteen ja nouseviin kustannuksiin Design-Talo lanseeraa markkinoille pientalomallin, joka yhdistää valmistalon rakentamisen turvallisuuden ja omatoimisen rakentamisen valinnanvapauden. Sen ”Visio” on vaivaton talopaketti, jonka ostaja voi viimeistellä täysin mieleisekseen. Edullisimmillaan Vision saa 787 €/m2. Lisäksi huhtikuun loppuun mennessä talokaupan tekevä voi laskea edukseen alennuksen, joka korvaa kehysriihessä päätetyn lapsilisäleikkauksen perheelle aiheuttamat menetykset koko lapsilisän jäljellä olevalta maksuajalta.

– Aika on oikea tällaiselle omatoimisuutta ja yksilöllisyyttä tukevalle ratkaisulle. Kehysriihen karu anti omakotitalosta haaveilevalle vain vahvisti hetken olevan oikea.

Design-Talo arvioi ”Vision” kiinnostavan ennen muuta niitä, jotka haluavat itse tekemällä alentaa rakentamisen kustannuksia. Lisäksi se on loistava ratkaisu myös niille, joita valmiit sisustusratkaisut eivät tyydytä, ja jotka haluavat suurempaa sisustuksellista vapautta. Molemmissa tapauksissa johtava muuttovalmisrakentaja kuitenkin vastaa talon kaikkien rakenteiden sekä LVI- ja sähkötöiden toteutuksesta ja työturvallisuusratkaisuista, minkä ansiosta toimintamalli on kuluttajalle edullinen ja turvallinen.

– Jonkun ne hommat pitää hoitaa, eihän asumisen kustannuksia voi jatkuvasti pelkästään nostaa. Päätimme sopeuttaa uuden ratkaisumme tiukkaan taloustilanteeseen ja kannustaa myös järkevään omatoimisuuteen. Innovaatioita ja tekoja kaipaa niin rakennusteollisuus kuin koko Suomikin, Saku Sipola korostaa.

Pohjolan Design-Talo Oy
toimitusjohtaja Saku Sipola
puh. 040 551 5953

 

Pohjolan Design-Talo Oy on Suomen johtava muuttovalmiiden omakotitalojen rakentaja. Se valmistaa vuosittain yli 500 muuttovalmistaloa. Design-Talon pääomistajia ovat pörssiyhtiö CapManin hallinnoimat rahastot. Merkittävinä osakkaina ovat myös valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Suomen Teollisuusrahoitus sekä yrityksen toimiva johto. Yrityksen liikevaihto on 78,8 MEUR (2013) ja se työllistää 177 henkilöä (2013). Design-Talolla on oma ulkoseinäelementtejä valmistava talotehdas Nivalassa sekä lvi- ja sähkötöitä toteuttava Design-Talo Tekniikka Iissä. Pohjolan Design-Talo Oy on Pientaloteollisuus PTT ry:n jäsen.