Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

Design-Talon asiakastyytyväisyys uuteen ennätykseen

Vielä vahvistamattoman tilinpäätöksen mukaan Pohjolan Design-Talo Oy:n liikevaihto ja tulos olivat erittäin hyvät vuonna 2013 haastavasta markkinatilanteesta huolimatta.

”Uskon, että asiakasperheillemme on tärkeää valita luotettava ja osaava kumppani, joka varmasti vastaa lupauksistaan kaikkina aikoina. Osoituksena taloudellisesta vakavaraisuudestamme uusimme jälleen AAA -luottoluokituksemme vuodelle 2014. Yli 4.000 muuttovalmiin omakotitalon kokemus kertoo tekemisemme laadusta ja jatkuvuudesta: asiakkaamme saavat uudet kotinsa ajallaan ja sovittuun hintaan.”

Muuttovalmiiden omakotitalojen rinnalla yhteistyö rakennusliikkeiden kanssa edistyi erinomaisesti.

”Rakennusliikkeiden kanssa tehtävä yhteistyö on uusi avaus, jossa onnistuimme hyvin. EKE-Rakennus Oy:lle rakensimme 56 paritaloasunnon Vantaan Kivistöön pääsääntöisesti vuoden 2013 aikana – kohde valmistuu kokonaisuudessaan alkaneen vuoden maaliskuun loppuun mennessä. Joulukuussa allekirjoitimme kaksi uutta sopimusta: EKE-Rakennus Oy:n kanssa jatkamme yhteistyötä 27 asunnon kohteella Kirkkonummen Sundsbergissa ja lisäksi sovimme JM Suomi Oy:n kanssa 24 paritaloasunnon kohteesta Vantaan Kivistöön. Kohteet ovat merkittävä osoitus osaamisemme tasosta.”

Vuoden 2013 Hyvinkään asuntomessuilla Design-Talon rooli oli vahva: noin 30 omakotitalokohteesta peräti yhdeksän oli Design-Taloja. Näistä kuusi on toteutettu Design-Talon ryhmärakentamismallin, Ikioman, mukaisesti. Ryhmärakentamiskohteita on vireillä useita ja jatkoa näemme vuoden 2014 aikana. Myös tulevilla asuntomessuilla Jyväskylässä 2014 ja Vantaalla 2015 Design-Talo on vahvasti edustettuna.

Tärkeimmän palautteen saamme jatkuvasti asiakkailtamme. Vuonna 2013 asiakaspalautteemme saavutti uuden ennätyksen niin koko vuoden tasolla kuin erityisesti vuoden lopussa, jolloin kaikkien annettujen vastausten keskiarvo ylitti 4:n asteikolla 1 – 5!

”Olemme koko henkilöstömme ja kumppaniverkostomme kanssa tehneet paljon työtä kyetäksemme palvelemaan asiakkaamme jatkuvasti paremmin ja paremmin. Täydellisesti onnistuminen lienee lähes mahdotonta, mutta vuonna 2013 saamamme palaute on rohkaisevan hyvä.”

Vuoden 2014 aikana työmaamme muuttuvat paljon: työturvallisuudesta tulee vuoden aikana entistä näkyvämpää, kun uudet työturvatelineet tulevat laajaan käyttöön. Näkyvyyden takana on päätoteuttajan vastuun kantaminen asiakkaidemme puolesta. Heinäkuun alussa tulee voimaan harmaan talouden ehkäisemiseen liittyvä lakimuutos Rakennusalan ilmoitusvelvollisuudesta, mihin olemme huolella valmistautuneet ja kykenemme nämä velvoitteet huolehtimaan asiakkaidemme puolesta.

Erinomaista omakotitalovuotta,

Vantaalla 4.2.2014

Saku Sipola
toimitusjohtaja
Pohjolan Design-Talo Oy