Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

Uusia palveluja ja onnistumisia asiakastyössä

Aika katsoa eteenpäin

Asuntokaupan ketju ei tällä hetkellä toimi parhaalla mahdollisella tavalla, mikä viivästyttää monen asumisunelman toteutusta. Syitä ovat sekä pankkien edelleen varsin niukkana jatkuva asuntoluototus että suomalaisten huoli työpaikkojen säilymisestä. Euroopan talouskriisissä pahin alkaa useimpien arvioiden mukaan olla jo takana, Suomessa on syntynyt monta tärkeää päätöstä työmarkkinoilla ja alustavasti julkisenkin talouden puolella. On aika katsoa tulevaan ja tarttua toimeen.

Haastavasta talouden tilanteesta huolimatta Pohjolan Design-Talon Oy:n vuosi 2013 on jälleen hyvä. Vahva taloudellinen aseman antaa tukevan pohjan annettujen lupauksien toteuttamiselle, uusien tuotteiden ja palveluiden tuomiselle asiakkaillemme sekä jatkuville panostuksille asiakaspalvelumme kehittämiseen.

Taloudellinen talvi

Talvirakentaminen on monen mielessä ainoastaan ja vain vaikeaa – totuus ei kuitenkaan ole näin yksinkertainen. Monet urakat ovat talven hiljaisemman jakson aikana edullisimmillaan. Talvella myös rakenteet, etenkin betonilattiat ja tasoitteet, kuivuvat nopeasti. Mahdollisille lumitöille on siis useampikin korvaava etu. Haluamme osaltamme tukea asiakkaidemme talvirakentamista tarjoamalla merkittäviä talvietuja – näistä voi hakea hyötyä jouluun asti! Talvityömaat myös valmistuvat siten, että pihan viimeistely heti keväällä on mahdollista ja sadonkorjuun aikaan voi jo nauttia vehreydestä!

Sisustajan visio

Tänään, 1.11.2013, julkaisimme Design-Talon Visio-tuotteen. Visio on syntynyt halustamme palvella laajaa asiakaskuntaamme entistä monipuolisemmin. Perinteinen vahvuutemme on yksilöllisten muuttovalmiiden kotien toteuttaminen laadukkaan ja vahvan kumppaniverkoston kanssa. Muuttovalmiissa omakotitaloissa olemme markkinajohtaja Suomessa. Asiakkaamme ovat toivoneet myös sellaista vaihtoehtoa, jossa koko sisustuksen voi suunnitella ja toteuttaa täysin vapaasti. Uusi Visio-toimitussisältömme on ihanteellinen ratkaisu sekä sisustajille, jotka haluavat nauttia täydellisestä sisustusratkaisujen vapaudesta että rakentajille, joilla on intoa toteuttaa osa unelmakodistaan omin voimin. Visio-paketissa Design-Talo rakentaa kodin ulkoapäin muuttovalmiiseen tasoon ja sisältä sisustamista vaille valmiiksi, jolloin asiakas toteuttaa sisävalmistuksen viimeistelyn tasoitusta vaille valmiille lattia-, katto- ja seinäpinnoille. Visio sisältää kaikki tarvittavat LVIS-asennukset ja on siten teknisesti turvallinen valinta. Ja koska sisustusvaiheen toteutus jää Visiossa asiakkaalle, on hinta muuttovalmistoimitukseen verrattuna merkittävästi edullisempi.

Aitoa paloa asiakastyytyväisyyteen

Asiakastyytyväisyys ja tuottamamme asiakaskokemus ovat jatkuvan sisäisen keskustelun aihe. Haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessa, mutta epäonnistumisiakin tapahtuu ja pettymyksiäkin valitettavasti aiheutamme. Onnistumme kuitenkin useasti: yli 90 % asiakkaistamme kertoo suosittelevansa yhteistyötä kanssamme. Haluamme kuitenkin jatkuvasti oppia ja asettaa riman yhä korkeammalle. Asettaaksemme itsemme tilille suorituksistamme ja antaaksemme yhteistyötä harkitseville asiakkaillemme mahdollisuuden kuulla aidoista asiakaskokemuksista, olemme koonneet listan vapaaehtoisia, suosittelevia asiakkaita nettisivuillemme. Nämä henkilöt ovat lupautuneet kertomaan kokemuksistaan, ota rohkeasti yhteyttä! Aiomme jatkossa päivittää listaa säännöllisesti, jotta palaute on ajantasaista.
Vantaalla, 1.11.2013

Saku Sipola