Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

Design-Talo mukana Pohjois-Suomen turvapuistossa

Oulun Takalaanilaan rakenteilla olevan Pohjois-Suomen turvapuiston tutustumispäivänä 30.10.2013 median edustajia kiinnosti pientalon työturvallisuus -rastimme ja erityisesti patentoimamme työturvatelineemme, joka mahdollistaa nopean ja turvallisen julkisivun ja vesikaton rakentamisen.

Pientalorakentamisen työturvallisuuden edelläkävijänä saimme mahdollisuuden ainoana muuttovalmiiden omakotitalojen rakentajana toteuttaa koulutusrastin turvapuistoon pientalon työturvallisuudesta. Mukana rastin rakentamisessa on Oulun rakennusvalvonta ja Aluehallintoviraston rakentamisen työturvallisuuden edustus.

Yleisö pääsee tutustumaan turvapuistoon tulevan talven aikana ja rastillamme koulutetaan rakentamaan ryhtyviä, vastaavia työnjohtajia, yrityksiä ja opiskelijoita työturvallisuusvastuiden ymmärtämiseen ja turvallisen rakentamisen toteuttamiseen.

designtalo_tyoturva_teline_turvapuisto_oulu