Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

Ainutlaatuinen patentoitu DT-teline ”vie pientalorakentamista valovuoden eteenpäin”

Tänään 24.9.13 aluehallintoviraston rakennusalan toimintayksikön koordinaatioryhmä tutustui Pohjolan Design-Talon johdon kanssa Design-Talon suunnittelemaan ja patentoimaan ainutlaatuiseen työturvatelineeseen.

Yhteinen käsitys oli, että suurin osa yksityisistä rakentajaperheistä ei tunne työturvallisuuteen liittyviä vastuitaan.
Design-Talon asiakkaalle antama kirjallinen lupaus päätoteuttajavastuun ottamisesta rakentamaan ryhtyvältä itselleen yhdessä DT -telineen kanssa ratkaisee asian tavalla, joka ”vie pientalorakentamista valovuoden eteenpäin” ja ratkaisee työmaan turvallisuuden asiakkaan kannalta hyvällä tavalla.

Design-Talo on ottanut vastuulleen omaa toimitustaan koskevan päätoteuttajan vastuun vuoden 2012 huhtikuusta saakka.

http://www.designtalo.fi/fi/rakentaminen/vastuu_tyoturvallisuudesta/