Uutiset

« Takaisin uutislistaukseen

CE-merkinnät pientalorakentamisessa

Rakennustuoteasetus (CPR) astuu voimaan 1.7.2013. Sen mukaan noin 80 % rakennustuotteista on CE-merkinnän piirissä. CE-merkintä ei toistaiseksi koske puuelementtejä tai pientaloja kokonaisuutena, mutta koskee niissä käytettäviä CE-merkittäviä tuotteita.

Design-Talo on varmistanut valmistusprosessinsa ja käyttämiensä tuotteiden täyttävän kaikki vaatimukset CE-merkinnän suhteen. Olemme kouluttaneet edustajamme ja asiakaspalveluhenkilöstömme, jotta asiakkaamme ja heidän asiantuntijansa, kuten pääsuunnittelijat ja vastaavat työnjohtajat, saavat suoraan extranet –palvelustamme kootusti kaiken tarvitsemansa materiaalin mm. rakennusluvan hakemiseen ja laadun varmistamiseen.

Lisätietoja henkilöstömme lisäksi saa osoitteesta: www.henhelpdesk.fi.